Rețetele au ajuns la peste 2500 de pasionați de Macarons!

Rețetele au ajuns la peste 2500 de pasionați de Macarons!

Descoperă 33 Rețete de creme stabile, cu gust echilibrat

BONUS: Rețeta mea de cochilii de macarons, cu mai puțin zahăr!

Dacă vrei ca macaronsii tăi să fie nu doar buni, ci imposibil de uitat, profită de ofertă!

(Oferta este valabilă până pe 31 august 2025)

00
Zile
:
00
Ore
:
00
Minute
:
00
Secunde
ebook retete macarons

Descoperă
33 Rețete de creme stabile, cu gust echilibrat

BONUS: Rețeta mea de cochilii, cu mai puțin zahăr!

Dacă vrei ca macaronsii tăi să fie nu doar buni, ci imposibil de uitat, profită de ofertă!

(Oferta este valabilă până pe 31 august 2025)

00
Zile
:
00
Ore
:
00
Minute
:
00
Secunde
ebook retete macarons
micul patiser cu macarons

Nu orice cremă e potrivită pentru macarons!

Dacă macaronsii tăi sunt fie prea uscați, fie prea umezi, înseamnă că umpluturile pe care le folosești nu sunt cele mai potrivite.

Asta pentru că textura finală a unui macaron este direct legată de umiditatea umpluturii.

Și chiar dacă găsești extrem de multe rețete gratuite în online, te vei lovi de următoarele probleme:

lipsesc detalii importante (cum ar fi tipul de ciocolată și recomandări de ingrediente – de aici rezultă o cremă prea lichidă, care nu se stabilizează)

  nu sunt potrivite pentru macarons (există umiditate foarte mare în cremă, iar cochiliile se înmoaie prea repede sau prea mult)

  tehnica nu este folosită corect (de exemplu, ți se recomandă să bați ganache-ul și te alegi cu o cremă tăiată, fără să înțelegi de ce).

Ce se întâmplă, de fapt?

Pierzi prea mult timp să cauți rețete

Arunci ingrediente și nu obții rezultate bune

Rămâi la rețete clasice, pentru că ți-e frică să mai testezi altele

colaj retete creme macarons e-book volumul 2

Poți să oferi clienților tăi sortimente de macarons diferite de ale concurenței!

Fără timp pierdut să mai cauți rețete

Fără bani aruncați pe ingrediente scumpe

Dacă ai ajuns aici înseamnă că ești genul de cofetar care nu se mulțumește cu „merge și-așa”.

Am adunat pentru tine toate rețetele pe care le-am creat în ultimii 4 ani și care te vor ajuta să faci Macarons Perfecți.

Rețetele din cele două EBook-uri au fost deja testate de peste 2500 de pasionați.

Ce înseamnă asta pentru tine?

» ești sigură că obții mereu creme stabile, cu gust echilibrat.

» o să faci macarons și pentru cei mai pretențioși clienți.

» vei avea clienți fideli și recomandări constante.

» vei face profit mai ușor din vânzarea de macarons.

Dacă vrei să-ți auzi clienții spunând:

„Sunt cei mai buni macarons pe care i-am mâncat vreodată!”

… ia-ți chiar azi EBook-urile cu cele 33 rețete de creme!

Rețete incluse în E-Book Vol.1

reteta crema macarons cocos

Creme cu Ciocolată Albă

1. Ganache de zmeură
2. Ganache de fistic
3. Ganache cheesecake
4. Ganache de caramel și banane
5. Ganache tiramisù
6. Ganache de mango
7. Ganache de cocos

reteta crema macarons cafea

Creme cu Ciocolată cu Lapte și Neagră

8. Ganache cu cremă de whiskey
9. Ganache de fructul pasiunii
10. Ganache cu rom și stafide
11. Ganache cu unt de arahide
12. Ganache cu cafea
13. Ganache de ciocolată neagră
14. Ganache de ciocolată neagră și portocale roșii

reteta crema macarons lamaie si menta 600x600

Creme Speciale

15. Cremă de caramel sărat
16. Cremă de lămâie și mentă
17. Cremă caramel cu portocale roșii și portocale confiate
18. Ganache cheesecake ruby și pere în vin

BONUS Vol. 1

reteta macarons cochilii

Rețeta de cochilii macarons

Portocale confiate

reteta pere in vin aromat

Pere în vin aromat

Rețete incluse în E-Book Vol.2

reteta ganache citrice macarons

Creme cu Ciocolată Albă și Ruby

1. Ganache cu scorțișoară și mere caramelizate
2. Ganache cheesecake speculoos
3. Ganache de caise și rozmarin
4. Ganache Piña colada și jeleu de ananas
5. Ganache de citrice și jeleu de lime
6. Ganache cu nuci caramelizate și whiskey – var. 1
7. Ganache de căpșuni cheesecake
8. Ganache caramel cappuccino

reteta ganache speculoos macarons

Creme cu Ciocolată cu Lapte

9. Ganache cu alune de pădure
10. Ganache caramel și ciocolată cu lapte
11. Ganache cu nuci caramelizate și whiskey – var. 2
12. Ganache speculoos

reteta ganache fructe de padure macarons

Creme cu Ciocolată Neagră și o cremă specială

13. Ganache cu fructe de pădure și jeleu de zmeură
14. Ganache vegan cu avocado și tonka
15. Cremă caramel exotic – mango și fructul pasiunii

BONUS Vol. 2

reteta macarons cochilii

Rețeta de cochilii macarons

reteta macarons inghetata

Rețeta de înghețată de lămâie și mentă

Care sunt cele 3 caracteristici care definesc o cremă PERFECTĂ?

Ganache pentru macarons cu whiskey si nuci caramelizate

Textură fină

E extrem de important să alegi ingredientele potrivite și să folosești corect tehnica.

Doar așa vei obține textura fină a cremei.

Iar aceasta face diferența dintre un macaron mediocru și unul cu adevărat special, care va fi ținut minte de clienții tăi.

Crema macarons caramel exotic

Consistență potrivită

O cremă prea moale o să-ți dea bătăi de cap, iar macaronsii tăi se vor înmuia mult prea repede.

Atunci când crema e prea tare, va fi greu de poșat, iar macaronsii tăi nu se vor matura corect.

Ca să poți lucra ușor, iar produsul final să fie memorabil, ai nevoie de o consistență potrivită a cremei.

Ganache macarons cheesecake speculoos

Gust echilibrat

Proporția ingredientelor este cea care decide dacă o cremă e sau nu echilibrată.

Crema nu trebuie să fie nici prea dulce, dar nici prea subtilă.

E important să simți gust de fistic, când spui că e de fistic, să simți gust de zmeură, dacă e de zmeură.

Toate cremele din cele două EBook-uri au cele 3 caracteristici. 

Îți rămâne doar să le testezi și tu!

Profită de ofertă!

(Oferta este valabilă până pe 31 august 2025)

00
Zile
:
00
Ore
:
00
Minute
:
00
Secunde

Ganache Caramel Cappuccino

Ganache Caramel și Ciocolată cu lapte

Ganache cu Nuci caramelizate și whiskey

Ele au pregătit deja rețetele și au primit complimente

(derulează ca să vezi toate testimonialele)

6 motive să-ți iei EBook-urile cu
rețete de creme pentru macarons

Vrei rețete deosebite și te-ai plictisit să cauți mereu idei de creme pentru macaronsii tăi.

Economisești timp cautând rețetele perfecte de creme pe diverse site-uri sau în grupuri.

Economisești bani pe ingrediente irosite, testând toate rețetele gratuite pe care le găsești online. În e-book primești rețete testate, care știi sigur că au un gust echilibrat.

Primești instrucțiuni clare de pregătire, astfel încât să-ți iasă textura și consistența corecte pentru fiecare cremă.

Ai rețete ușor de pregătit și care sunt pe toate gusturile. Primești BONUS Rețeta mea de cochilii, cu mai puțin zahăr!

Primești recomandările mele de ingrediente pentru creme perfecte și ai suportul meu pe e-mail.

Dacă vrei ca macaronsii tăi să fie nu doar buni,

ci imposibil de uitat, nu rata oferta!

Sunt Florentina Ghilencea, Pastry-Chef și Instructor.

Florentina Ghilencea Micul Patiser Curs macarons
curs online macarons Micul Patiser Florentina Ghilencea

Sunt aici să te ghidez, dacă vrei să creezi deserturi complexe, la nivel profesional, fără să pierzi timp și ingrediente.

Ajut femeile pasionate de cofetărie să învețe și să stăpânească rapid deserturi precum Macarons, Eclere și Choux.

Cu metoda potrivită și cu mine alături, poți să ajungi la rezultate uimitoare, într-un timp foarte scurt.

Și totul se întâmplă ONLINE!

Metoda pe care am aplicat-o timp de 3 ani, în programele despre macarons, am numit-o Metoda OPI (Online, Practic, cu suportul Instructorului).

Și-a dovedit deja eficacitatea, cu peste 350 de cursanți.

Din cei 10 ani de experiență în domeniu, 3 ani i-am petrecut în propriul laborator de cofetărie și încă 4 transmițând mai departe ce am învățat.

Pentru că sunt inginer la bază, am structurat toate informațiile din cursurile mele într-o formă logică.

Pentru ca tu să le urmărești ușor, să le înțelegi și să le pui în practică.

Cursanți
+ 0
macarons făcuți de cursanți
+ 0
E-book-uri vândute
+ 0

Cremele le poți folosi cu succes și la torturi

Ai putea să încerci în continuare

rețetele de pe YouTube.

Poți să urmărești în continuare video-uri gratuite pe YouTube, sperând ca cineva să-ți explice de ce cremele tale rămân lichide și nu se stabilizează sau se taie.

Sau poate ai noroc să găsești 2-3 rețete de creme explicate bine, care chiar să-ți iasă.

Asta după ce ai pierdut ore bune căutând și citind toate comentariile, ca să vezi dacă merită să ai încredere în rețeta postată.

Pe lângă pierderea de timp, dacă arunci 2 kg de ciocolată veritabilă, tot încercând rețete gratuite, înseamnă mai mult decât investiția în aceste EBook-uri.

Nu doar că sunt testate de peste 2500 de pasionați, dar am creat rețetele special pentru macarons.

Asta înseamnă că obții un gust echilibrat, care îți va aduce clienți fideli și recomandări constante.

Și ca să ai 100% reușită, îți trimit și lista mea de ingrediente recomandate.

———————————-

———————————-

Întrebări frecvente

[Dă click pe fiecare întrebare pentru a afla răspunsul]

Poți plăti cu cardul online. Plata este securizată prin procesatorul de plăți Netopia MobilPay.

Bineînțeles.
Imediat după completarea formularului de comandă, ești direcționat către o pagină securizată de plată. Plata se face prin intermediul procesatorului de plăți Netopia MobilPay.

Poți plăti indiferent de moneda în care ai cardul.

Banca îți va face conversia în ziua tranzacției.

Primești EBook-urile pe adresa de e-mail folosită pentru comandă, imediat după confirmarea plății.
 
Primești EBook-urile în format PDF.

Ca să le descarci, dă click pe link-ul din tabelul Descărcări, din email-ul Comanda ta Micul Patiser este finalizată acum.

IMPORTANT: Poți descărca EBook-urile de MAXIM 3 ori.

Pentru că e-mail-ul trimis conține link-uri, e posibil să ajungă în folder-ul Spam sau Oferte/Promoții (dacă ai Gmail).
Verifică întotdeauna și aceste foldere și dacă tot nu găsești e-mail-ul, lasă-mi un mesaj (ai mai jos datele de contact).

Ia-ți acum EBook-urile cu 33 Rețete de creme pentru Macarons Perfecți!

(Oferta este valabilă până pe 31 august 2025)

00
Zile
:
00
Ore
:
00
Minute
:
00
Secunde