Skip to content

Macarons Perfecți
în 6 Săptămâni

Dacă ai deja o afacere și vrei să oferi clienților tăi macarons perfecți sau dacă vrei să începi o afacere cu macarons, programul Macarons Perfecți în 6 săptămâni te va ajuta să vinzi macarons cu încredere și profit.

Și ca să mă asigur că se va întâmpla fix așa, îți ofer suport direct și feedback personalizat în procesul de învățare, astfel încât să ai încredere că vei reuși.

Este un program unic în România, care îmbină explicațiile teoretice cu cele practice, dar și comunicarea directă, ca să înțelegi cât mai bine tot procesul și să-ți fie ușor să pui în practică.

Nu este doar un curs în care te uiți la niște video-uri, ci primești răspunsuri rapide la orice întrebare și ai suportul meu, pe toată perioada acestei călătorii.

Asta ca să poți face cu încredere pașii corecți, să mergi mai departe fără să te blochezi și să obții macarons perfecți de fiecare dată.

Mai mult, este singurul curs din care înveți cum să faci Macarons Personalizați și Torturi Macaron.

curs macarons online micul patiser florentina ghilencea
Tort macaron Micul Patiser
curs macarons online Florentina Ghilencea Micul Patiser

Primii mei Macarons

Cursul Primii mei Macarons te ajută să faci cu încredere primii tăi macarons.

Pentru că am pus în el toate informațiile esențiale, de care ai nevoie la început de drum.

Are la bază tot METODA mea de a explica fiecare pas.

Pentru că reușita pleacă de la a înțelege ce faci acolo, când intri în bucătărie, și de ce.

Dacă ești pasionată de macarons și ești hotărâtă și motivată să reușești să faci macarons repede (nu peste 1 an, 2 sau 3) ai nevoie să nu mai pierzi timp căutând o informație pe net și sperând că data viitoare o să-ți iasă.

Urmând cursul Primii mei Macarons sunt sigură că o să treci rapid de la:

”Nu am curaj să-i fac!”
la
„Nu-mi vine să cred că eu i-am făcut!”

Eclere și Choux
în 4 Săptămâni

Sunt alături de tine, timp de 4 săptămâni, până când înțelegi tehnica de bază pentru aluatul opărit, înveți rețete de creme stabile, inserții delicioase și glazuri lucioase, astfel încât ca să le faci și să le vinzi ca un cofetar profesionist.

La finalul anului 2022 am decis că vreau să învăț și să perfecționez un produs pe care îl iubesc, dar atunci nu îl stăpâneam: Eclerul.

Am urmat 2 programe online, unul de 3 săptămâni, de bază, și unul complex, de 12 săptămâni (cu Pastry Chef Joakim Prat).

Am văzut provocările pe care le poți avea la început, am înțeles că sunt detalii pe care le înveți după ce exersezi de suficent de multe ori.

După aproximativ 2 ani în care am testat, schimbat și perfecționat rețetele, dar am și făcut ordine în modul de lucru, am ales să dau mai departe ce-am învățat.

Pentru ca ție să-ți fie mai ușor.

În septembrie 2024, după ce am susținut o ediție pilot, am lansat oficial, Programul online Eclere și Choux, bazat pe metoda OPI (Online, Practic, cu suportul Instructorului).

ecler cu fistic si zmeura