Cum să faci MACARONS PERFECȚI, fără stres și cu rezultate sigure
Află rețeta și tot ce trebuie să știi ca să obții macarons ca în poze!
Lasă-mi adresa ta de e-mail și primești 5 lecții gratuite, din care înveți cum să faci MACARONS PERFECȚI:
Ai prieteni care își doresc să facă macarons perfecți?
Recomandă-le acest Mini-curs!

Ce primești concret în cele 5 lecții despre macarons:

- 10 sfaturi importante ca să faci și TU macarons perfecți
- Care sunt ingredientele și ustensilele necesare
- REȚETA pentru macarons perfecți
- Cea mai bună rețetă de ganache
- Cum să-i păstrezi ca să te bucuri cât mai mult de ei
- Cum să rezolvi cele mai întâlnite probleme la macarons
De ce să te abonezi la Mini-curs:
- Primești o rețetă sigură, pe baza căreia am produs peste 10 000 macarons în 3 ani!
- Economisești bani pe ingrediente irosite, testând o infinitate de rețete de pe net
- Economisești timp, aplicând o rețetă care știi sigur că funcționează
- Primești o rețetă fără uscare, deci macaronsii tăi vor fi gata mai repede
- Obții macarons perfecți, exact ca în poze, dacă urmezi toți pașii
- Primești o rețetă cu mai puțin zahăr decât rețeta originală
- Primești o rețetă de macarons testată de mii de oameni

Despre mine

Sunt Florentina Ghilencea, Pastry-Chef și Instructor Macarons.
Am 9 ani experiență în domeniu, din care 3 i-am petrecut în propriul laborator de cofetărie și 2 transmițând mai departe ce am învățat despre macarons.
Cum am ajuns aici?
Pentru mine cofetăria a venit ca o pasiune, târziu ar zice unii, la momentul oportun, aș zice eu.
Ceea ce a început într-o joacă, testând rețete dintr-o carte de referință (Le Petit Larousse Pâtissier) a devenit o profesie.
Sunt cofetar din 2014, pentru că mi-am urmat pasiunea (după studii sunt inginer).
Faptul că eu am ajuns să fac macaronsii pe care-i vezi în pozele mele demonstrează că ORICINE poate învăța asta, dacă își dorește.
A fost nevoie de multe eșecuri, kilograme de ingrediente aruncate și bani cheltuiți pe ele până să ajung la rezultatele pe care le vezi în poze.
Bucură-te de proces și nu te stresa dacă nu-ți ies din prima!
Pregătirea macarons este un proces de învățare continuă!
La începutul anului 2021 am decis să transmit mai departe tot ceea ce am învățat despre macarons.
Adică ce am testat pe propria piele, făcând sute de încercări și aruncând ingrediente scumpe.
Am susținut câteva cursuri la Horeca School și mi-am dat seama că vreau să ajut mai mulți pasionați de macarons, decât cei care pot veni la un curs fizic, în București.
Așa că am creat programul online, Călătoria către Macarons Perfecți. prin care ajut pasionații de prăjituri să facă macarons ca un profesionist, indiferent de experiența în cofetărie.
Am avut până acum 8 ediții, la care au participat peste 200 de cursanți din România, Moldova, Austria, Germania, Spania, Italia, Marea Britanie și chiar Australia.
În decembrie 2021 am lansat e-book-ul 18 Rețete de creme pentru Macarons Perfecți, care s-a vândut în peste 1000 de exemplare.
În mai 2022 am lansat volumul 2, 15 Rețete de creme pentru Macarons Perfecți, care s-a vândut în peste 500 de exemplare.

Despre mine

Eu sunt Florentina Ghilencea și din 2013 sunt Micul Patiser.
Studiile și job-urile mele nu au avut niciodată legătură cu cofetăria.
Am început să fac prăjituri dintr-o joacă, după ce m-am căsătorit.
Soțul meu era obișnuit cu dulciuri bune, făcute de mama lui, așa că trebuia să învăț și eu să le fac.
După ce am încercat diverse rețete simple din cartea Larousse Pâtissier, primită cadou de la el, m-am “împiedicat” de o rețetă de macarons.
Și, poate ca și tine, am crezut că o rețetă cu doar 4 ingrediente nu poate să-mi pună mari probleme.
Mda, cred că-ți dai seama ce a ieșit, nu?
În 2014 am decis să-mi duc pasiunea mai departe și m-am înscris la un curs de cofetar-patiser.
Deși începusem să fac torturi și prăjituri pentru familie, macaronsii erau în continuare aproape o obsesie. Am început să experimentez multe rețete, întrebându-mă de fiecare dată: oare unde greșesc?
A fost nevoie de multe eșecuri, kilograme de ingrediente aruncate și bani cheltuiți pe ele până să ajung la rezultatele pe care le vezi în poze.
Bucură-te de proces și nu te stresa dacă nu-ți ies din prima!
Pregătirea macarons este un proces de învățare continuă!
La sfârșitul anului 2017 mi-am deschis propriul laborator de cofetărie.
Sunt fericită ca am participat la atâtea evenimente și că am contribuit la bucuria celor care au ales Micul Patiser pentru partea dulce a evenimentului lor!
Am făcut peste 10 000 de macarons în doar cei 3 ani cât am avut deschis laboratorul, iar clienții mi-au spus că macaronsii mei se pot compara, fără nici o urmă de dubiu, cu cei din Franța!


Deși am făcut câteva cursuri, care cu siguranță m-au ajutat să evoluez, am învățat mult și singură.
Și mi-am dat seama cât de important este să ai pe cineva care să te îndrume.
Așa că, de la începutul anului 2021, am început să țin cursuri și să transmit și altora bucuria de a face macarons și tot ceea ce am învățat în cei aproape 8 ani de experimentat macarons.
Sunt conștientă că încă nu dețin toate secretele, dar sunt perfecționistă și atunci când apare o problemă, nu mă las până nu găsesc o rezolvare.
Poți să faci macarons chiar dacă ești începător?
Sigur că DA! Ai nevoie doar de:
Atenție
Răbdare
Entuziasm
Cum să faci MACARONS PERFECȚI, fără stres și cu rezultate sigure
Află rețeta și tot ce trebuie să știi ca să obții macarons ca în poze!
Ești curios să vezi ce ți-am pregătit? Lasă-mi adresa ta de e-mail și primești 5 lecții gratuite:
Ai prieteni care își doresc să facă macarons perfecți?
Recomandă-le acest Mini-curs!
