Mulțumesc că ai ales să vii în călătoria către Macarons PERFECȚI!

Ți-am trimis deja pe e-mail prima lecție! 

Verifică, te rog, și folder-ul Spam sau Promotions/Oferte (dacă folosești Gmail).

Mută e-mailul meu în inbox, ca să vezi la timp toate lecțiile!

Și pentru că ești aici, am o ofertă specială pentru tine!

E-BOOK 18 Rețete de creme (Vol 1)

Ofertă specială – 69RON49 LEI

Rețete incluse:

Creme cu ciocolată albă:

1. Ganache de zmeură
2. Ganache de fistic
3. Ganache cheesecake
4. Ganache de caramel și banane
5. Ganache tiramisù
6. Ganache de mango
7. Ganache de cocos

Creme cu ciocolată cu lapte și neagră:

8. Ganache cu cremă de whiskey
9. Ganache de fructul pasiunii
10. Ganache cu rom și stafide
11. Ganache cu unt de arahide
12. Ganache cu cafea
13. Ganache de ciocolată neagră
14. Ganache de ciocolată neagră și portocale roșii

Creme speciale:

15. Cremă de caramel sărat
16. Cremă de lămâie și mentă
17. Cremă caramel cu portocale roșii și portocale confiate
18. Ganache cheesecake ruby și pere în vin

E-BOOK 15 Rețete de creme (Vol 2)

Ofertă specială – 79RON59 LEI

Rețete incluse:

Creme cu ciocolată albă și ruby:

1. Ganache cu scorțișoară și mere caramelizate
2. Ganache cheesecake speculoos
3. Ganache de caise și rozmarin
4. Ganache Piña colada și jeleu de ananas
5. Ganache de citrice și jeleu de lime
6. Ganache cu nuci caramelizate și whiskey – var. 1
7. Ganache de căpșuni cheesecake
8. Ganache caramel cappuccino

Creme cu ciocolată cu lapte:

9. Ganache cu alune de pădure
10. Ganache caramel și ciocolată cu lapte
11. Ganache cu nuci caramelizate și whiskey – var. 2
12. Ganache speculoos

Creme cu ciocolată neagră și o cremă specială:

13. Ganache cu fructe de pădure și jeleu de zmeură
14. Ganache vegan cu avocado și tonka
15. Cremă caramel exotic – mango și fructul pasiunii

Pachet E-BOOK - Vol 1 & Vol 2

Ofertă specială – 148RON98 LEI

Ele au pregătit deja rețetele și au primit complimente

De ce să cumperi e-book-urile cu rețetele de creme:

Vrei rețete deosebite și te-ai plictisit să cauți mereu idei de creme pentru macaronsii tăi.

Economisești timp cautând rețetele perfecte de creme pe diverse site-uri sau în grupuri.

Economisești bani pe ingrediente irosite, testând toate rețetele gratuite pe care le găsești online. În e-book primești rețete testate, care știi sigur că au un gust echilibrat.

Primești instrucțiuni clare de pregătire, astfel încât să-ți iasă textura și consistența corecte pentru fiecare cremă.

Primești rețete de creme perfecte pentru macarons, dar le poți folosi la mai multe prăjituri sau chiar la torturi.Vei avea o colecție de 33 de rețete de creme diferite, pe toate gusturile.

Primești recomandările mele pentru a obține creme perfecte și ai suportul meu în grupul de suport.

Întrebări frecvente

[Dă click pe fiecare întrebare pentru a afla răspunsul]

Poți plăti cu cardul online sau prin transfer bancar.  

Bineînțeles.
Dacă alegi plata cu cardul, imediat după completarea formularului de comandă, ești direcționat către o pagină securizată de plată. Plata se face prin intermediul procesatorului de plăți Netopia MobilPay.
 
Dacă alegi plata prin transfer bancar, poți plăti dintr-un cont de EUR, contravaloarea a:
49 lei (10 EUR) – pentru E-book Vol 1
59 lei (12 EUR) – pentru E-book Vol 2 

Poți plăti indiferent de moneda în care ai cardul.

Banca îți va face conversia în ziua tranzacției.

Dacă alegi plata prin transfer bancar, poți plăti dintr-un cont de EUR, contravaloarea a:
49 lei (10 EUR) – pentru E-book Vol 1
59 lei (12 EUR) – pentru E-book Vol 2 
Dacă faci plata cu cardul, primești e-book-ul pe mail imediat după confirmarea plății.
 
Dacă plătești prin transfer bancar, primești e-book-ul pe mail imediat ce plata este confirmată în contul nostru.
 
Primești e-book-ul în format PDF.
 
Ca să îl descarci, dă click pe link-ul din tabelul Descărcări, din e-mail-ul Comanda ta Micul Patiser este finalizată acum.
Pentru că e-mail-ul trimis conține link-uri, e posibil să ajungă în folder-ul Spam sau Oferte/Promoții (dacă ai Gmail).
Verifică întotdeauna și aceste foldere și dacă tot nu găsești e-mail-ul, lasă-mi un mesaj (ai mai jos datele de contact).
Este un grup în care discutăm tot ce trebuie să știi despre macarons, fie că ești abia la început, fie că ești deja experimentat.

Contact

© 2022 Micul Patiser. All rights reserved.