Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Ultima actualizare: noiembrie 2020

  1. INFORMATII GENERALE

Aceasta politica are rolul de a va informa despre scopul prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal, furnizate prin utilizarea site-ului https://miculpatiser.ro.

Conform Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, si in concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei, S.C. MICUL PATISER S.R.L. se obliga sa pastreze confidentialitatea si protectia datelor cu caracter personal pe care ni le furnizati.

  1. CATEGORIILE DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE

Daca sunteti client al S.C. MICUL PATISER S.R.L., pentru inregistrarea comenzilor (fie ca sunt inregistrate online, telefonic sau pe e-mail),  vom prelucra informatii cu caracter personal, cum ar fi: numele complet, adresa de e-mail, adresa de livrare, adresa de facturare si numarul de telefon.

Acestea date cu caracter personal nu vor fi trimise catre terti, cu exceptia partenerilor S.C. MICUL PATISER S.R.L. implicati in procesul de comanda si ivrare, daca este cazul.

Datele pe care le furnizati accesand site-ul https://miculpatiser.ro vor fi utilizate doar pentru exercitarea comenzii dv. si nu vor fi folosite in alte scopuri fara acordul dvs. In cazul clientilor care si-au dat acordul, aceste date pot fi utilizate pentru marketing, publicitate si statistica.

Daca sunteti doar vizitator al site-ului https://miculpatiser.ro, S.C. MICUL PATISER S.R.L. va prelucra datele dvs. cu caracter personal pe care le furnizati in cadrul sectiunii de Contact, in masura in care utilizati aceasta sectiune.

Datele dvs. cu caracter personal, transmise prin completarea oricarui formular de pe site-ul https://miculpatiser.ro, sunt stocate pe un server securizat, in spatele unui firewall.

      3. SCOPURILE SI TEMEIURILE PRELUCRARII

3.1 Daca sunteti client al S.C. MICUL PATISER S.R.L., vom prelucra datele cu caracter personal astfel:

  • pentru inregistrarea, validarea, facturarea si livrarea comenzii

Prelucrarea datelor dvs. in acest scop are ca temei contractul incheiat intre dvs. si S.C. MICUL PATISER S.R.L., definit in Termeni si conditii. Refuzul furnizarii acestor date poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii acestui contract.

  • pentru indeplinirea obligatiilor legale, inclusive a celor fiscale, precum si a celor in materie de arhivare

Prelucrarea datelor dvs. in acest scop este absolut necesara, in baza obligatiilor legale. Refuzul furnizarii acestor date poate avea drept consecinta imposibilitatea de a achizitiona produsele de la S.C. MICUL PATISER S.R.L.

  • pentru activitati de marketing si/sau transmiterea de mesaje prin e-mail despre produsele comercializate de S.C. MICUL PATISER S.R.L., newsletter, oferte si promotii

Prelucrarea datelor dvs. furnizate in acest scop se poate face doar daca alegeti sa va dati consimtamantul asupra acestor actiuni. Furnizarea datelor dvs. in acest scop este voluntara si refuzul furnizarii consimtamantului nu va avea efecte negative pentru dvs.

Va puteti abona la astfel de comunicari prin bifarea casutei de abonare la newsletter. Va puteti dezabona oricand de la aceste comunicari, accesand link-ul aflat la finalul fiecarui e-mail.

3.2 Daca sunteti doar vizitator al site-ului https://miculpatiser.ro, vom prelucra datele cu caracter personal astfel:

  • pentru activitati de marketing si/sau transmiterea de mesaje prin e-mail despre produsele comercializate de S.C. MICUL PATISER S.R.L., newsletter, oferte si promotii

Prelucrarea datelor dvs. furnizate in acest scop se poate face doar daca alegeti sa va dati consimtamantul asupra acestor actiuni. Furnizarea datelor dvs. in acest scop este voluntara si refuzul furnizarii consimtamantului nu va avea efecte negative pentru dvs.

Va puteti abona la astfel de comunicari prin bifarea casutei de abonare la newsletter. Va puteti dezabona oricand de la aceste comunicari, accesand link-ul aflat la finalul fiecarui e-mail.

      4. COOKIES

Colectam date in mod automat prin intermediul cookie-urilor. Acestea sunt fisiere de mici dimensiuni, descarcate si stocate pe dispozitivul prin care utilizatorul acceseaza site-ul https://miculpatiser.ro. In cazul in care utilizatorul dezactiveaza sau nu permite afisarea cookie-urilor, este posibil ca anumite pagini din site sa nu functioneze corespunzator.

Putem stoca cookie-uri in cazul in care ele sunt strict necesare pentru functionarea site-ului. Pentru alte tipuri de cookie-uri (marketing, statistice, trafic site) este necesar consimtamantul dvs.

Utilizatorul poate dezactiva sau sterge oricand cookie-urile, prin intermediul browserelor utilizate pentru accesarea site-ului https://miculpatiser.ro.

      5. DURATA DE STOCARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru clientii S.C. MICUL PATISER S.R.L., datele se prelucreaza pe toata durata exercitarii raporturilor contractuale. Datele se vor stoca in conformitate cu obligatiile legale ce revin S.C. MICUL PATISER S.R.L. (de ex., pentru documentele financiar-contabile, termenul de pastrare este de 10 ani de la intocmirea acestora).

      6. DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE

In legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Legii nr. 677/2001 si in concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), beneficiati de urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informatii (puteti solicita S.C. MICUL PATISER S.R.L. informatii despre activitatile de prelucrare a datelor, conform celor descrise in aceasta politica)
  • dreptul la rectificare (puteti solicita modificarea sau completarea datelor inexacte, precum si completarea datelor cu caracter personal furnizate catre S.C. MICUL PATISER S.R.L.)
  • dreptul la stergere (puteti solicita oricand stergerea datelor dvs. cu caracter personal, daca scopul pentru care acestea au fost prelucrate nu mai exista)
  • dreptul la restrictionarea prelucrarii (aveti dreptul de a solicita limitarea procesarii datelor dvs. cu caracter personal, in masura in care acestea nu ne mai sunt necesare in scopul prevazut)
  • dreptul la transmiterea datelor (aveti dreptul de a solicita transmiterea datelor dvs. intr-o modalitate structurata si intr-un format usor de citit)
  • dreptul la opozitie (puteti solicita ca datele dvs. cu caracter personal sa nu fie utilizate in scop de marketing direct)
  • dreptul la reclamatie (aveti dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar)

Pentru orice intrebari sau neclaritati privind politica de confidentialitate si modul in care sunt prelucrate datele dvs. de catre S.C. MICUL PATISER S.R.L., ne puteti transmite un mesaj pe adresa florentina@miculpatiser.ro.