Mă numesc Florentina Ghilencea și de peste 5 ani sunt Micul Patiser.

Povestea a inceput în iarna anului 2013, când am primit în dar de Moș Nicolae, Le Petit Larousse Patissier original, o colecție de rețete de bază pentru orice cofetar.

Inspirată de pozele din această carte, dar și de filmul Julie & Julia, am hotărât să creez un blog, pe care l-am numit, cum altfel decât Micul Patiser.

Îmi propuneam atunci să realizez toate rețetele din carte și să povestesc pe blog despre fiecare în parte.

Însă mi-a plăcut atât de mult să experimentez rețetele, așa încât după cateva luni m-am înscris la un curs de cofetar-patiser. Pot spune acum că această decizie a fost, de fapt, cea care mi-a schimbat viața.

Laboratorul l-am deschis în ianuarie 2018. A fost una dintre cele mai grele decizii pe care le-am luat, ca dovadă că s-a întâmplat după mai mult de 4 ani.

Însă feedback-urile primite de la clienți îmi confirmă că a fost decizia corectă.

Toate torturile noastre sunt povești spuse cu drag, povești despre sărbători mult așteptate, întâlniri fericite și pasiuni împlinite. 

Iar noi, împreună cu tine, sărbătorim de fiecare dată,  fiecare dintre aceste clipe minunate în laboratorul nostru. Luăm bucuria și o traducem în gust, gâdilăm papilele cu combinații de arome și completăm petrecerea simțurilor cu decoruri speciale, dedicate fiecărei sărbători în parte!

Vrem să explorăm curioși lumea aromelor, pentru a-ți aduce ție și celor dragi ție răsfățuri speciale, așa cum meritați în momente de sărbătoare, împlinire și apropiere!

Toate torturile noastre sunt povești spuse cu drag, povești despre sărbători mult așteptate, întâlniri fericite și pasiuni împlinite. 

Iar noi, împreună cu tine, sărbătorim de fiecare dată,  fiecare dintre aceste clipe minunate în laboratorul nostru. Luăm bucuria și o traducem în gust, gâdilăm papilele cu combinații de arome și completăm petrecerea simțurilor cu decoruri speciale, dedicate fiecărei sărbători în parte!

Vrem să explorăm curioși lumea aromelor, pentru a-ți aduce ție și celor dragi ție răsfățuri speciale, așa cum meritați în momente de sărbătoare, împlinire și apropiere!

Am pornit pe acest drum cu ideea simplă de a face deserturi bune, care să întregească emoția unui eveniment, alături de oamenii dragi. Și asta nu s-a schimbat.

Ne dorim să completăm bucuria momentului cu bucuria gustului și să îți oferim atenția noastră, din tot sufletul, pentru că meriți tot ce e mai bun: de la ingrediente premium, la grija noastră și atenția la detalii.

Micul PatiserPentru bucurii mici și mari