fbpx

Am pornit pe acest drum cu ideea simpla de a face deserturi bune, care sa intregeasca emotia unui eveniment, alaturi de oamenii dragi. Si asta nu s-a schimbat.

Micul Patiser este un atelier de prajituri si torturi artizanale. Totul se realizeaza la comanda, doar cu ingrediente premium, mult suflet si atentie la detalii, astfel incat produsele sa fie cu adevarat personalizate pentru evenimentul tau.

Toate torturile create in atelierul Micul Patiser sunt povesti spuse cu drag, povesti despre evenimente mult asteptate, intalniri fericite si amintiri frumoase.

Credem in bucurie si pasiune si ne dorim sa iti castigam increderea cu fiecare muscatura delicioasa.

De aceea, suntem foarte atenti la ingrediente, constienti fiind ca un gust bun se obtine doar folosind ingredientele cele mai bune: faina de migdale (Franta), ciocolata veritabila (Belgia, Italia), piureuri 100% fruct (Franta), smantana pentru frisca (Franta).

Clientii nostri spun deseori ca asteptarile le-au fost depasite. Atunci cand un primim astfel de feedback inseamna ca misiunea noastra a fost indeplinita.

Toate torturile create in atelierul Micul Patiser sunt povesti spuse cu drag, povesti despre evenimente mult asteptate, intalniri fericite si amintiri frumoase.

Credem in bucurie si pasiune si ne dorim sa iti castigam increderea cu fiecare muscatura delicioasa.

De aceea, suntem foarte atenti la ingrediente, constienti fiind ca un gust bun se obtine doar folosind ingredientele cele mai bune: faina de migdale (Franta), ciocolata veritabila (Belgia, Italia), piureuri 100% fruct (Franta), smantana pentru frisca (Franta).

Clientii nostri spun deseori ca asteptarile le-au fost depasite. Atunci cand un primim astfel de feedback inseamna ca misiunea noastra a fost indeplinita.

Am deschis laboratorul dupa aproape 4 ani de la obtinerea diplomei de cofetar-patiser. A fost una dintre cele mai grele decizii pe care le-am luat, ca dovada ca s-a intamplat dupa mai mult de 4 ani. Insa feedback-urile primite de la clienti imi confirma ca a fost decizia corecta.

Eu sunt Florentina Ghilencea si din 2013 sunt Micul Patiser.

Povestea a inceput in iarna anului 2013, cand am primit in dar de Mos Nicolae, Le Petit Larousse Patissier original, o colectie de retete de baza pentru orice cofetar.

Inspirata de pozele din aceasta carte, dar si de filmul Julie & Julia, am hotarat sa creez un blog, pe care l-am numit, cum altfel decat Micul Patiser.

Imi propuneam atunci sa realizez toate retetele din carte si sa povestesc pe blog despre fiecare in parte.

Insa mi-a placut atat de mult sa experimentez retetele, asa incat dupa cateva luni m-am inscris la un curs de cofetar-patiser. Pot spune acum ca aceasta decizie a fost, de fapt, cea care mi-a schimbat viata.