Termeni si conditii

Ultima actualizare: noiembrie 2020

  1. DEFINITII

Site-ul https://miculpatiser.ro este detinut si operat de S.C. MICUL PATISER S.R.L., CIF: 38346258, nr inregistrare J40/17325/2017, avand sediul social in Str. Poet Panait Cerna nr. 4, Sector 3, Bucuresti.

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia, dumneavoastra sunteti de acord cu politica lui de confidentialitate si cu aceste conditii de utilizare. Prin plasarea unei comenzi (online, telefonic sau prin e-mail) sunteti de acord cu termenii si conditiile acestui site, exprimati in conformitate cu Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 din 04/06/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Daca nu sunteti de acord cu politica de confidentialitate si cu acesti termeni si conditii, nu continuati accesarea site-ului.

S.C. MICUL PATISER S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni fara o notificare prealabila. Ultima versiune valida a acestui document este cea prezenta pe acest site.

Site-ul https://miculpatiser.ro va fi numit in continuare SITE, iar S.C. MICUL PATISER S.R.L. va fi numita in continuare COMPANIE.

CLIENTUL este orice persoana fizica sau juridica ce acceseaza SITE-ul si/sau transmite o comanda online, telefonic sau pe e-mail.

LIVRATORUL este partenerul care asigura livrarea comenzilor.

  1. CONTINUTUL SITE-ului si PROPRIETATEA CONTINUTULUI

CONTINUTUL se refera la orice informatie vizuala, scrisa sau notificare, aflate pe SITE sau trimise prin intermediul e-mailului.

Imaginile folosite si textele de pe SITE au caracter informativ si pot varia sau diferi ocazional fata de caracteristicile produselor prezentate. COMPANIA nu isi asuma responsabilitatea pentru eventuala neconcordanta dintre produse si pozele acestora furnizate online.

Continutul este exclusiv cu titlu de prezentare si nu genereaza obligatii contractuale COMPANIEI. In cazul torturilor cu decor personalizat, reproducerea acestora va fi similara, si nu identica, decorul fiind lucrat manual.

Intreg continutul SITE-ului (imagini, texte, grafica etc.) este proprietatea COMPANIEI si si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Preluarea continutului SITE-ului sau a oricaror elemente din SITE nu este permisa. Folosirea, fara acordul COMPANIEI, a oricaror elemente de pe SITE se pedepseste conform legii.

Daca sesizati incalcarea anumitor drepturi intelectuale, conform legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati la adresa florentina@miculpatiser.ro.

Continutul SITE-ului poate fi modificat oricand de COMPANIE, fara o notificare prealabila.

COMPANIA isi rezerva dreptul de a nu fi facuta responsabila de corectitudinea tuturor informatiilor existente pe SITE, desi face eforturi pentru a descrie cat mai corect si responsabil toate caracteristicile produselor comercializate.

  1. PRODUSE

Toate produsele prezentate pe SITE sunt prajituri si torturi proaspete, realizate artizanal in laboratorul nostru, autorizat de ANSVSA si DSP.

In cazul torturilor, cantitatea finala poate avea plus/minus 10-15% din cantitatea comandata. Tortul NU va fi cantarit impreuna cu decorul. Cantitatea recomandata este de 120 g/persoana pentru torturile imbracate in crema si 150 g/persoana pentru cele imbracate in pasta de zahar.

La cerere, produsele pot fi insotite de certificat de conformitate.

In cadrul productiei, in laborator, se folosesc ingrediente cu efect alergen: gluten, oua si produse derivate, lapte si produse derivate (inclusiv lactoza), fructe cu coaja (de ex.: migdale, nuci, fistic, alune de padure, nuci), seminte de susan si produse derivate.

Produsele se pastreaza la temperaturi cuprinse intre 2-4 ºC, iar termenul de valabilitate al acestora este:

– torturi: 2 zile de la data productiei

– macarons: 4 zile de la data productiei

– pavlova: 1 zi de la data productiei

– cookies: 7 zile de la data productiei

– chec, brownie, briose: 5 zile de la data productiei

– cheesecake: 2 zile de la data productiei

– cupcakes: 2 zile de la data productiei

– trufe: 4 zile de la data productiei

Figurinele din pasta de zahar se modeleaza manual, iar acestea pot contine elemente de sustinere necomestibile (ex. scobitori). Fiind executate manual, acestea pot diferi fata de pozele de pe SITE.

  1. COMENZI

Comenzile se plaseaza pe site, astfel:

– apasand butonul Comanda-ma pe pagina produsului dorit, prin completarea formularului

– apasand butonul Vreau si EU pe pagina cu produse disponibile, prin completarea formularului

– prin completarea formularului de la sectiunea de Contact

– telefonic la numarul afisat in sectiunea de Contact

– pe pagina oficiala de Facebook (https://www.facebook.com/miculpatiser)

– pe pagina oficiala de Instagram (https://www.instagram.com/miculpatiser)

– pe WhatsApp, la numarul de telefon 0732223866

– pe e-mail, pe adresa florentina@miculpatiser.ro

In cantitate limitata, anumite produse sunt disponibile in laborator, fara precomanda.

Termenele pentru comenzile ferme de torturi sunt:

minim o saptamana in avans pentru torturi aniversare, cu sau fara decor personalizat

minim o luna in avans pentru torturi de botez sau de nunta

Comenzile ferme de candy bar se primesc cu minim o luna in avans.

In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (de exemplu capacitatea maxima atinsa, neincadrarea in termenul minim de comanda), clientul nu poate cere despagubiri.

Orice comanda transmisa prin intermediul SITE-ului va fi acceptata doar dupa confirmarea acesteia telefonic sau pe e-mail. COMPANIA va contacta CLIENTUL pentru reconfirmarea comenzii.

Prin plasarea unei comenzi, CLIENTUL accepta automat acesti Termeni si conditii.

  1. PLATA si FACTURARE

In cazul comenzilor cu decor personalizat, COMPANIA va percepe un avans de 50% din valoarea totala a acesteia. Avansul poate fi achitat prin transfer bancar, in urma emiterii unei facturi, card, prin transmiterea unui link de plata securizat, cash la sediul laboratorului, prin emiterea unui bon fiscal. Restul de 50% se poate achita fie prin banca sau cu cardul cu minim o zi inainte de ridicarea comenzii, fie cash in ziua ridicarii comenzii.

In cazul in care avansul a fost achitat, iar CLIENTUL doreste anularea comenzii, avansul se poate returna doar daca anularea comenzii se efectueaza cu minim 10 zile calendaristice inainte de data evenimentului. In caz contrar, COMPANIA isi rezerva dreptul de a pastra avansul achitat.

Orice comanda personalizata poate fi achitata si integral in avans, la solicitarea clientului.

Pentru comenzile de produse disponibile in laborator, plata se face integral in avans, prin transfer bancar, in urma emiterii unei facturi sau cu cardul, prin transmiterea unui link de plata securizat.

CLIENTUL se obliga sa furnizeze date corecte si complete pentru facturare si livrare, conform legii privind comertul electronic.

  1. LIVRARE

Produsele comandate pot fi ridicate de la laborator (Aleea Cindrel, nr. 52, Sector 3, Bucuresti), fara nici un cost, intr-un interval orar stabilit de comun acord, conform programului laboratorului.

Program ridicare comenzi:

Marti-Vineri, 10:00-18:00

Sambata, 10:00-14:00

Toate comenzile de candy bar si torturi pentru evenimente (nunta, botez, corporate) de minim 1000 lei au livrarea gratuita in Bucuresti. Pentru jud. Ilfov se percepe o taxa de transport de 50 lei. Pentru aceste comenzi, livrarea se poate efectua in orice zi a saptamanii.

Pentru toate celelalte produse, livrarea este asigurata prin partenerii de la Beefast. Costurile aferente livrarii sunt:

Comenzi Bucuresti

< 100 lei            Tarif livrare 20 lei

100-300 lei      Tarif livrare 15 lei

> 300 lei            Livrare gratuita

Comenzi Ilfov

< 100 lei            Tarif livrare 35 lei

100-500 lei      Tarif livrare 30 lei

> 500 lei            Livrare gratuita

Se poate programa livrarea in ziua si la ora dorite de CLIENT, in cazul in care comanda se primeste cu minim 24h in avans.

Program de livrare comenzi confirmate si platite:

Marti-Vineri, 11:00-19:00

Sambata, 11:00-15:00

In cazul in care CLIENTUL nu raspunde la telefon, SMS sau alt mijloc de comunicare agreat si livratorul asteapta cel mult 10 minute de la sosire, iar CLIENTUL nu se prezinta pentru preluarea comenzii, contravaloarea comenzii si a tarifului de transport NU se restituie.

CLIENTUL nu poate solicita LIVRATORULUI o alta adresa de livrare.

In cazul in care conditiile meteo sau de trafic ingreuneaza procesul de livrare, COMPANIA nu este raspunzatoare pentru intarzierea livrarii.

  1. RETURNARE

Conform Ordonantei de urgenta nr. 34/2014 din 04/06/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, produsele alimentare nu pot fi returnate sau inlocuite, fiind considerate produse perisabile. In cazul in care CLIENTUL considera ca produsele nu sunt conforme cu comanda, COMPANIA va depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice nemultumire a CLIENTULUI pe cale amiabila.

  1. LEGISLATIE APLICABILA si SOLUTIONAREA LITIGIILOR

Acesti termeni si conditii, precum si utilizarea SITE-ului sunt guvernate de legile din Romania. Orice disputa sau neintelegere care poate aparea intre COMPANIE si CLIENT se va incerca sa se rezolve pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, solutionarea conflictelor este de competenta instantelor din Romania.

  1. CONFIDENTIALITATE

Pentru inregistrarea comenzilor, COMPANIA solicita CLIENTULUI informatii cu caracter personal, cum ar fi: numele complet, adresa de e-mail, adresa de livrare, adresa de facturare si numarul de telefon. Aceste informatii vor fi utilizate doar pentru exercitarea comenzii si nu vor fi folosite in alte scopuri fara acordul CLIENTULUI.

COMPANIA se obliga sa protejeze confidentialitatea CLIENTILOR. Informatiile cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia partenerilor COMPANIEI, care sunt implicati in procesul de comanda si livrare.

In afara acestor exceptii, informatiile personale solicitate nu vor fi transmise catre terti fara acordul expres al CLIENTULUI. COMPANIA poate dezvalui informatii personale doar in cazurile in care legea prevede in mod expres acest lucru sau atunci cand informatiile respective sunt necesare pentru protejarea drepturilor COMPANIEI.

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal poate fi consultata aici.

  1. COOKIES

Pentru o buna functionare a SITE-ului si o interactiune mai usoara si mai rapida intre CLIENT si SITE, COMPANIA foloseste cookie-uri. Acestea sunt fisiere de mici dimensiuni, descarcate si stocate pe dispozitivul prin care CLIENTUL acceseaza SITE-ul. In cazul in care CLIENTUL dezactiveaza sau nu permite afisarea cookie-urilor, este posibil ca anumite pagini din SITE sa nu functioneze corespunzator.

CLIENTUL poate dezactiva sau sterge oricand cookie-urile, prin intermediul browserelor utilizate pentru accesarea SITE-ului.