Dacă ai o afacere în cofetărie sau vrei să-ți deschizi una, trebuie să alegi produse:
Eclerele și Choux-urile bifează toate criteriile!
Am scris acest ghid ca să-ți arăt de ce merită să le incluzi în meniul tău și ce strategii să aplici, ca să le transformi într-un produs de succes.
Sunt aici să te ghidez, dacă vrei să creezi deserturi complexe, la nivel profesional, fără să pierzi timp și ingrediente.
Ajut femeile pasionate de cofetărie să învețe și să stăpânească rapid deserturi precum Macarons, Eclere și Choux.
Cu metoda potrivită și cu mine alături, poți să ajungi la rezultate uimitoare, într-un timp foarte scurt.
Și totul se întâmplă ONLINE!
Metoda pe care am aplicat-o timp de 3 ani, în programele despre macarons, am numit-o Metoda OPI (Online, Practic, cu suportul Instructorului).
Și-a dovedit deja eficacitatea, cu peste 350 de cursanți.
Din cei 10 ani de experiență în domeniu, 3 ani i-am petrecut în propriul laborator de cofetărie și încă 4 transmițând mai departe ce am învățat.
Pentru că sunt inginer la bază, am structurat toate informațiile din cursurile mele într-o formă logică.
Pentru ca tu să le urmărești ușor, să le înțelegi și să le pui în practică.