Înscrierile sunt deschise încă ...
00
Zile
:
00
Ore
:
00
Minute
:
00
Secunde

Eclere și Choux

*** Curs Online cu 
Feedback Direct ***

Eclere și Choux

*** Curs Online cu Feedback Direct ***

Învață să faci ECLERE și CHOUX, la nivel profesional, în doar 4 Săptămâni

Cu metoda mea de învățare rapidă, stapânești tehnica și poți vinde produsele cu Încredere și Profit

(5 locuri disponibile pentru această ofertă)
(mai sunt 15 10 locuri disponibile)
00
Zile
:
00
Ore
:
00
Minute
:
00
Secunde
Următoarele întâlniri LIVE
17 mar - 7 apr 2025
Înscrierile se închid pe 14 martie sau
când toate locurile au fost ocupate
Micul Patiser Florentina Ghilencea cursuri cofetarie online

În mai puțin de 4 săptămâni ai produse
gata de pus în vitrină

feedback Lidia cofetarie choux eclere 1
feedback Lidia cofetarie choux eclere poza 2
feedback Lidia cofetarie choux eclere poza1

Lecții înregistrate cu acces nelimitat

Suport în întâlniri LIVE și pe grup

Feedback personalizat și după curs

Înveți 6 compoziții (în total 17 rețete)

RED

Choux cu Vanilie și Căpșuni

reteta red choux cu vanilie si capsuni

TRIO CARAMEL

Choux cu Caramel Sărat

reteta choux trio caramel

EXOTIC

Choux cu Mango și Fructul Pasiunii

reteta exotic choux cu mango si fructul pasiunii

CHOCO

Ecler cu Ciocolată Neagră

reteta ecler ciocolata

COFFEENUT

Ecler cu Cafea și Nuci

reteta ecler cu cafea si pralina de nuci

FISTIC

Ecler cu Fistic și Zmeură

ecler cu fistic si zmeura

Primești 4 BONUSURI dacă te înscrii acum în program

BONUS 1:

13 Rețete Unice
(2 compoziții Choux+3 compoziții Eclere, PDF)

Rețetele de creme, inserții și glazuri pe care le primești pot fi folosite și la alte prăjituri.

Choux cu Ciocolată și Vișine

rețetă choux cu ciocolata si visine

O compoziție diferită de cele obișnuite, însă am creat-o pentru cei care iubesc ciocolata (conține și ciocolată albă și ciocolată neagră, echilibrate de un jeleu de vișine).

Choux cu Susan Negru

rețetă choux cu susan negru

Un choux pentru cei care caută un gust rotund, plin, diferit de tot ce au mâncat vreodată, cu o cremă cu susan negru și perfect echilibrat de crema de brânză.

Ecler cu Banane și Unt de arahide

rețetă ecler cu arahide si banane

Un ecler extrem de arătos, cu o cremă fină de ciocolată cu lapte și unt de arahide, echilibrat cu jeleul de banane, aromat cu scorțișoară și îmbrăcat, ca de sărbătoare, în glazura tip „Rocher”.

Ecler cu Lămâie și Bezea

rețetă eclere cu lamaie si bezea

Este cel mai bun din Univers și ca să te convingi, trebuie să-l guști.
Crema de lămâie e ceva de vis și se combină excepțional cu bezeaua moale, caramelizată.

Ecler cu Cocos, Mango și Fructul Pasiunii

ecler cu cocos mango si fructul pasiunii curs eclere Micul Patiser

O compoziție exotică, o explozie de gusturi tropicale și o combinație de texturi. Crema de cocos e perfect echilibrată cu jeleul de mango și fructul pasiunii. Glazura de mango adaugă o notă rafinată.

BONUS 2:

Rețeta de Aluat cu Cacao
(Video + PDF)

Ai acces atât la rețeta în format PDF, cât și la Video detaliat, astfel încât să-ți fie ușor s-o pregătești.

Cu această rețetă poți să-ți extinzi sortimentele și să creezi combinații noi de gust.

Și te poți diferenția ușor de concurență, prin combinații unice.

BONUS 3:

Idei pentru a-ți crea propriile rețete semnătură
(PDF)

Primești o listă cu alte 10 idei de a combina elementele pe care le știi deja sau de a crea unele noi, având la bază cele pe care le-ai învățat.

Crearea propriilor rețete semnătură o să te ajute să-ți fidelizezi clienții, pentru că doar la tine vor găsi acele combinații perfect echilibrate.

BONUS 4:

Rețeta de Aluat pentru Choux Sărate
(PDF)

O rețetă pe cât de simplă, pe atât de specială. Are la bază aluatul de choux, îmbogățit cu brânză cheddar.

Obții choux-uri delicioase pe care le poți servi ca aperitiv, simple sau cu umpluturi sărate.

Viitoarele tale colege ți-au lăsat câteva mesaje

feedback curs eclere Sabina
feedback curs eclere Ani
feedback curs eclere macarons
feedback curs eclere macarons florentina ghilencea
florentina ghilencea micul patiser

Știai că prea multe persoane nu-și descoperă potențialul, pentru că refuză ajutorul unui specialist?

De exemplu, două femei care iubesc să mănânce choux și eclere decid că vor să învețe cum să le facă în mod corect, ca și cofetarii profesioniști.

Una începe să caute rețete și tutoriale pe YouTube.

Încearcă să înțeleagă singură tehnicile deloc ușoare, atunci când n-ai niciun fel de experiență.

Urmărește 100 de conturi, testează rețetă după rețetă, plânge de nervi când trebuie să arunce totul la coș, pentru că n-a obținut rezultatele care i s-au promis:

… „rețeta perfectă”, „o rețetă simplă”, „rețeta care nu dă greș”, „rețeta cu 100% șanse de reușită”, „reușită din prima”, „cea mai ușoară rețetă”.

După 1 an de testat și experimentat, face prăjituri cât de cât ok, dar nici pe departe de nivelul profesional pe care și l-a dorit.

Cealaltă femeie acceptă ajutorul unui specialist.

Se înscrie la cursuri și învață de la început cum să lucreze corect și care sunt rețetele potrivite.

Deși are parte de câteva provocări, reușește să treacă peste ele ușor, cu ajutorul instructorului.

Și în mai puțin de 1 an, prietenii o solicită când au un eveniment și vor prăjituri făcute de ea.

Cea de-a doua femeie este Luci Săndulescu, una dintre cursantele mele ambițioase.

Iar prima femeie din poveste … ar putea fi oricine își dorește să facă prăjituri la nivel profesional, dar încă se blochează în tutorialele de pe YouTube.

Amândouă au plecat din același punct.

Nu știau nimic despre cele două tipuri de prăjituri.

Și totuși, una a avansat mult mai repede și a descoperit o abilitate pe care nici nu știa că o are.

Cine crezi că a ieșit mai câștigată?

Cu siguranță a doua.

feedback Luci curs eclere + macarons 1

Pentru că a ales să facă o investiție
într-un curs, 
dar a economisit TIMP și
lacrimi de frustrare.

Vrei să fii și tu ca Luci? Te aștept în programul Eclere și Choux în 4 Săptămâni!

(mai sunt 5 locuri disponibile)
Următoarele întâlniri LIVE
17 mar - 7 apr 2025
Te mai poți înscrie până pe 3 februarie!
(mai sunt 15 11 locuri disponibile)
Înscrierile se închid pe 14 martie sau când toate locurile au fost ocupate
00
Zile
:
00
Ore
:
00
Minute
:
00
Secunde

Ce câștigi dacă te înscrii?

Găsești răspuns la toate întrebările și reușești să faci, în doar 4 săptămâni

Eclere și Choux, în varianta modernă!

Înțelegi tehnica de bază pentru aluatul opărit

Înveți rețete de creme stabile, inserții delicioase și glazuri lucioase

Obții produse demne de orice patiserie din Franța

Găsești răspuns la toate întrebările și reușești să faci, în doar 4 săptămâni,

Eclere și Choux în varianta modernă!

Înțelegi tehnica de bază pentru aluatul opărit

Înveți rețete de creme stabile, inserții delicioase și glazuri lucioase

Obții produse demne de orice patiserie din Franța

colaj eclere curs online micul patiser
colaj choux curs online micul patiser

Iată ce primești
în Programul de 4 Săptămâni

  • 4 Săptămâni de consultanță
  • 4 întâlniri LIVE, pe Zoom
  • Acces la peste 40 lecții Video
  • 17 Rețete Diverse (Creme, Inserții, Glazuri pentru 3 Compoziții Choux și 3 Compoziții Eclere)
  • Rețete Aluat simplu, Craquelin simplu și Craquelin cu cacao
  • Aproape 6 ore de Materiale Video, detaliate, pas cu pas
  • Feedback personalizat în timpul programului (LIVE și pe grup)
  • Acces în grupul privat de Facebook dedicat exclusiv cursanților
  • Acces la platforma de curs pe termen nelimitat, 24/24
  • Acces la orice îmbunătățire ulterioară a cursului
  • Acces pe viață la înregistrările întâlnirilor LIVE
  • Tips & Tricks în fiecare întâlnire live
  • Fișe de lucru Organizare Eclere & Choux
  • Calculator Ingrediente pentru fiecare rețetă
  • Diplomă de absolvire
  • BONUS - 13 Rețete Unice (2 compoziții Choux+3 compoziții Eclere, PDF)
  • BONUS - Rețeta de Aluat cu Cacao (Video + PDF)
  • BONUS - Rețeta de Choux-uri Sărate (PDF)
  • BONUS - 10 Idei de a combina/crea propriile rețete (PDF)

Dacă …

  • ai încercat să faci eclere sau choux, dar o dată au ieșit, de 4 ori nu
  • cojile tale s-au lăsat după ce le-ai scos din cuptor
  • nu știi să afli care e temperatura optimă de coacere
  • crezi că nu ai găsit rețeta potrivită
  • nu înțelegi care e consistența perfectă a aluatului
  • vrei să faci și alte umpluturi, nu doar rețeta clasică de cremă de vanilie
  • vrei să adaugi în gama ta de produse choux și eclere moderne și să primești comenzi
  • vrei să faci glazuri frumoase și diverse pentru eclerele tale
  • vrei să ai aceleași rezultate de fiecare dată și să nu mai stai cu emoții că nu ies
Florentina Ghilencea Micul Patiser Curs macarons

… Există o soluție simplă!

Tehnica aluatului opărit (cel folosit pentru choux și eclere) îți poate pune multe probleme.

Și nu doar aluatul e o provocare, ci și obținerea unei creme stabile, care nu curge și care impresionează prin gust și textură fină.

Sunt multe detalii care contează și de care e nevoie să ții cont. 

Dacă nu le cunoști, ai toate șansele să greșești și să nu obții rezultate constante.

Eu sunt gata să-ți împărtășesc toate secretele și am încredere că vei reuși!

Peste 350 de cursanți au urmat metoda mea în ultimii 3 ani, iar acum e rândul tău să obții rezultate concrete, RAPID!

Ce spun cursantele mele?

Feedback curs ecler choux Ani
Feedback curs ecler choux CristinaA

E momentul să obții și tu astfel de rezultate

Feedback curs ecler choux Kris
feedback complet Sabina

Cum obții astfel de rezultate, într-un timp așa de scurt? Urmând Metoda OPI!

program curs online choux si eclere

8 motive să te înscrii în program:

1. Capeți încredere în tine

și îți dezvolți abilitățile de cofetar

2. Înveți multe tehnici noi

care îți sunt de folos și la alte prăjituri sau torturi

3. Înveți rețete pentru elemente diverse

pe care le poți folosi la o gamă largă de prăjituri sau torturi

4. Înveți cum să te organizezi

astfel încât să diminuezi efortul și să ai un rezultat WOW

5. Ai garanția unor rețete testate și deja lăudate

așa că vei culege doar aprecieri de la degustători și îți vei forma clienți fideli

6. Ai totul „mură-n gură”

astfel încât e nevoie doar să pui în practică ce înveți și să te bucuri de feedback-ul clienților sau al familiei

7. Ai sprijinul meu și feedback personalizat

astfel încât să-ți perfecționezi tehnica și să fii sigură pe abilitățile tale la finalul celor 4 săptămâni

8. Faci prăjituri cu gust special

și te diferențiezi repede de ce face majoritatea, astfel încât clienții să te aleagă mereu pe tine

Înscrie-te acum și ...

Ai acces la orice îmbunătățire ulterioară a cursului.

VALOAREA și implicit PREȚUL vor crește ...

Dar tu vei avea acces la actualizări și rețete noi, fără să mai plătești nimic.

Ai acces nelimitat ...

La toate materialele video din curs, ca să le poți revedea oricând ai nevoie.

(mai sunt 5 locuri disponibile)
Următoarele întâlniri LIVE 17 mar - 7 apr 2025
Te mai poți înscrie până pe 3 februarie!
(mai sunt 15 8 locuri disponibile)
00
Zile
:
00
Ore
:
00
Minute
:
00
Secunde

Câteva feedback-uri după curs

curs eclere si choux micul patiser
Lecții VIDEO
+ 0
Ore Materiale Video
~ 0
Rețete incluse
+ 0
feedback curs eclere Sabina

În maxim 4 săptămâni poți să faci și tu Eclere și Choux de care să fii mândră

Feedback curs ecler choux MonaI
Feedback curs ecler choux Ruxandra
Feedback curs ecler choux TeodoraT

Garanție 100%!

Cu toți cursanții mei am lucrat personal, le-am oferit feedback, astfel încât să aibă rezultate până la finalul programului.

Asta înseamnă metoda OPI și de asta pot primi în program un număr limitat de cursanți.

Așa că, acționează acum dacă vrei să ai parte de suportul meu și vrei să faci Eclere și Choux în 4 săptămâni.

Mai mult, îți ofer garanția satisfacției 100%, pentru că am toată încrederea că urmărind explicațiile mele poți să reușești! 

Dacă după primele 10 zile nu ești mulțumită de experiența acestui program și simți că nu e pentru tine, îți dau toți banii înapoi, fără nicio întrebare!

Misiunea mea

curs macarons online Florentina Ghilencea Micul Patiser

Sunt Florentina Ghilencea, Pastry-Chef și Instructor.

Sunt aici să te ghidez, dacă vrei să creezi deserturi complexe, la nivel profesional, fără să pierzi timp și ingrediente.

Ajut femeile pasionate de cofetărie să învețe și să stăpânească rapid deserturi precum Macarons, Eclere și Choux.

Cu metoda potrivită și cu mine alături, poți să ajungi la rezultate uimitoare, într-un timp foarte scurt.

Și totul se întâmplă ONLINE!

Metoda pe care am aplicat-o timp de 3 ani, în programele despre macarons, am numit-o Metoda OPI (Online, Practic, cu suportul Instructorului).

Și-a dovedit deja eficacitatea, cu peste 350 de cursanți.

Din cei 10 ani de experiență în domeniu, 3 ani i-am petrecut în propriul laborator de cofetărie și încă 4 transmițând mai departe ce am învățat.

Pentru că sunt inginer la bază, am structurat toate informațiile din cursurile mele într-o formă logică.

Pentru ca tu să le urmărești ușor, să le înțelegi și să le pui în practică.

Dacă încă stai pe gânduri ...

Sabina feedback 5 curs eclere si choux
Ruxandra feedback5 curs eclere si choux

Întrebări frecvente

(Apasă pe întrebare pentru a afla răspunsul)

Cursul este creat special pentru cei care nu au mai făcut niciodată choux sau eclere, dar vor să învețe bazele corecte și vor să reușească în cel mai scurt timp.

În întâlnirile LIVE ofer feedback direct și personalizat fiecărui cursant.

E un avantaj dacă vii în întâlniri, pentru că putem interacționa și poți primi clarificări mai rapid. 

Dar nu e nici o problemă dacă nu poți participa.

Fiecare întâlnire este înregistrată și ai acces la înregistrări.

Poți să înveți din discuțiile cu ceilalți cursanți sau poți pune întrebările pe grupul de Facebook.

Cursul nu este doar teoretic, ci și practic. Așa că, dacă exersezi și pui în practică tema din fiecare săptămână, la finalul programului primești și diploma de participare.

Imediat ce te înscrii și confirmi plata, primești acces la platforma de curs și poți începe să parcurgi lecțiile din Săptămâna 1.
Găsești materialele în contul tău, după ce te autentifici cu utilizatorul și parola pe https://miculpatiser.ro/contul-meu/
Lecțiile vor fi deblocate treptat, în fiecare săptămână, astfel încât să-ți fie ușor să le parcurgi și să pui în practică ce înveți.
Ai acces pe viață la materialele din curs (atâta timp cât site-ul www.miculpatiser.ro este activ), dar și la toate îmbunătățirile ulterioare. Poți salva și printa documentele, iar video-urile le poți urmări de câte ori ai nevoie.

Pe scurt, metoda OPI (Online, Practic, cu Instructor) e cea prin care îți garantez că obții rezultate în 4 săptămâni, dacă urmezi toți pașii.

 
ONLINE

Programul se desfășoară exclusiv online.

Primești o structură pe care să o urmezi, pas cu pas, ca să-ți fie ușor să înveți și să nu fii copleșită de volumul informațiilor.

Materialele principale sunt în format Video, dar primești o serie de materiale ajutătoare în format PDF și Excel.

Ce beneficii ai?

  • Accesezi ORICÂND și de ORIUNDE materialele din curs
  • Economisești BANI și TIMP pe deplasări la cursuri fizice (transport, cazare, masă)
  • Revezi ORICÂND ai nevoie materialele din program
 
PRACTIC

Ca să ai rezultate până la finalul programului, e nevoie să pui în practică ce înveți și să lucrezi în fiecare săptămână.

La finalul fiecărui modul primești o temă și ai timp o săptămâna să exersezi.

Totul se învață pas cu pas, dar e nevoie să investești timp să urmărești materialele și să aplici ce înveți.

Ce beneficii ai?

  • Înveți totul treptat, PAS cu PAS, astfel încât îți e ușor să exersezi
  • Exercițiul te ajută să deprinzi mai repede ABILITĂȚI NOI și să stăpânești tehnicile noi învățate
  • Capeți ÎNCREDERE că poți și tu să obții rezultate rapid
 
Cu INSTRUCTOR

E partea cea mai importantă din program și e cea care face diferența dintre succes și eșec.

Sunt două modalități importante prin care primești suportul meu și care sunt decisive în obținerea rezultatelor:

1. Întâlnirile LIVE

Ca să poți merge mai departe și să știi ce ai de îmbunătățit, îți ofer feedback-ul meu într-o discuție live, de grup, pe Zoom.

Feedback-ul e personalizat pe ce lucrezi tu, deci o să știi exact ce ai făcut bine și ce nu, ca să nu te blochezi și să ai rezultate din ce în ce mai bune.

Partea și mai bună e că, fiind o întâlnire de grup, poți învăța și din discuțiile cu ceilalți colegi și poți comunica direct cu ei.

2. Grupul de Facebook

Atunci când începi să lucrezi, apar uneori întrebări la care ai nevoie de un răspuns rapid.

Pentru asta am creat un grup privat de Facebook, în care poți cere ajutor.

Rolul meu e să-ți răspund cât mai repede, ori de câte ori postezi în grupul nostru, ca să poți să continui.

Ce beneficii ai?

  • Feedback-ul PERSONALIZAT te ajută să corectezi modul tău de lucru și să obții rezultate din ce în ce mai bune
  • Comunicarea directă te ajută să EVIȚI BLOCAJELE care apar când lucrezi singură și nu știi ce greșești
  • Ai susținerea mea și obții MAI MULTĂ ÎNCREDERE în tine cu fiecare încercare reușită