13 Rețete Unice
(2 compoziții Choux+3 compoziții Eclere, PDF)
Rețetele de creme, inserții și glazuri pe care le primești pot fi folosite și la alte prăjituri.
Choux cu Ciocolată și Vișine
O compoziție diferită de cele obișnuite, însă am creat-o pentru cei care iubesc ciocolata (conține și ciocolată albă și ciocolată neagră, echilibrate de un jeleu de vișine).
Choux cu Susan Negru
Un choux pentru cei care caută un gust rotund, plin, diferit de tot ce au mâncat vreodată, cu o cremă cu susan negru și perfect echilibrat de crema de brânză.
Ecler cu Banane și Unt de arahide
Un ecler extrem de arătos, cu o cremă fină de ciocolată cu lapte și unt de arahide, echilibrat cu jeleul de banane, aromat cu scorțișoară și îmbrăcat, ca de sărbătoare, în glazura tip „Rocher”.
Ecler cu Lămâie și Bezea
Este cel mai bun din Univers și ca să te convingi, trebuie să-l guști.
Crema de lămâie e ceva de vis și se combină excepțional cu bezeaua moale, caramelizată.
Ecler cu Cocos, Mango și Fructul Pasiunii
O compoziție exotică, o explozie de gusturi tropicale și o combinație de texturi. Crema de cocos e perfect echilibrată cu jeleul de mango și fructul pasiunii. Glazura de mango adaugă o notă rafinată.
Rețeta de Aluat cu Cacao
(Video + PDF)
Ai acces atât la rețeta în format PDF, cât și la Video detaliat, astfel încât să-ți fie ușor s-o pregătești.
Cu această rețetă poți să-ți extinzi sortimentele și să creezi combinații noi de gust.
Și te poți diferenția ușor de concurență, prin combinații unice.
Idei pentru a-ți crea propriile rețete semnătură
(PDF)
Primești o listă cu alte 10 idei de a combina elementele pe care le știi deja sau de a crea unele noi, având la bază cele pe care le-ai învățat.
Crearea propriilor rețete semnătură o să te ajute să-ți fidelizezi clienții, pentru că doar la tine vor găsi acele combinații perfect echilibrate.
Rețeta de Aluat pentru Choux Sărate
(PDF)
O rețetă pe cât de simplă, pe atât de specială. Are la bază aluatul de choux, îmbogățit cu brânză cheddar.
Obții choux-uri delicioase pe care le poți servi ca aperitiv, simple sau cu umpluturi sărate.
De exemplu, două femei care iubesc să mănânce choux și eclere decid că vor să învețe cum să le facă în mod corect, ca și cofetarii profesioniști.
Una începe să caute rețete și tutoriale pe YouTube.
Încearcă să înțeleagă singură tehnicile deloc ușoare, atunci când n-ai niciun fel de experiență.
Urmărește 100 de conturi, testează rețetă după rețetă, plânge de nervi când trebuie să arunce totul la coș, pentru că n-a obținut rezultatele care i s-au promis:
… „rețeta perfectă”, „o rețetă simplă”, „rețeta care nu dă greș”, „rețeta cu 100% șanse de reușită”, „reușită din prima”, „cea mai ușoară rețetă”.
După 1 an de testat și experimentat, face prăjituri cât de cât ok, dar nici pe departe de nivelul profesional pe care și l-a dorit.
Se înscrie la cursuri și învață de la început cum să lucreze corect și care sunt rețetele potrivite.
Deși are parte de câteva provocări, reușește să treacă peste ele ușor, cu ajutorul instructorului.
Și în mai puțin de 1 an, prietenii o solicită când au un eveniment și vor prăjituri făcute de ea.
Cea de-a doua femeie este Luci Săndulescu, una dintre cursantele mele ambițioase.
Iar prima femeie din poveste … ar putea fi oricine își dorește să facă prăjituri la nivel profesional, dar încă se blochează în tutorialele de pe YouTube.
Amândouă au plecat din același punct.
Nu știau nimic despre cele două tipuri de prăjituri.
Și totuși, una a avansat mult mai repede și a descoperit o abilitate pe care nici nu știa că o are.
Cine crezi că a ieșit mai câștigată?
Cu siguranță a doua.
Pentru că a ales să facă o investiție
într-un curs, dar a economisit TIMP și
lacrimi de frustrare.
Vrei să fii și tu ca Luci? Te aștept în programul Eclere și Choux în 4 Săptămâni!
Înțelegi tehnica de bază pentru aluatul opărit
Înveți rețete de creme stabile, inserții delicioase și glazuri lucioase
Obții produse demne de orice patiserie din Franța
Înțelegi tehnica de bază pentru aluatul opărit
Înveți rețete de creme stabile, inserții delicioase și glazuri lucioase
Obții produse demne de orice patiserie din Franța
Tehnica aluatului opărit (cel folosit pentru choux și eclere) îți poate pune multe probleme.
Și nu doar aluatul e o provocare, ci și obținerea unei creme stabile, care nu curge și care impresionează prin gust și textură fină.
Sunt multe detalii care contează și de care e nevoie să ții cont.
Dacă nu le cunoști, ai toate șansele să greșești și să nu obții rezultate constante.
Eu sunt gata să-ți împărtășesc toate secretele și am încredere că vei reuși!
Peste 350 de cursanți au urmat metoda mea în ultimii 3 ani, iar acum e rândul tău să obții rezultate concrete, RAPID!
și îți dezvolți abilitățile de cofetar
care îți sunt de folos și la alte prăjituri sau torturi
pe care le poți folosi la o gamă largă de prăjituri sau torturi
astfel încât să diminuezi efortul și să ai un rezultat WOW
așa că vei culege doar aprecieri de la degustători și îți vei forma clienți fideli
astfel încât e nevoie doar să pui în practică ce înveți și să te bucuri de feedback-ul clienților sau al familiei
astfel încât să-ți perfecționezi tehnica și să fii sigură pe abilitățile tale la finalul celor 4 săptămâni
și te diferențiezi repede de ce face majoritatea, astfel încât clienții să te aleagă mereu pe tine
Ai acces la orice îmbunătățire ulterioară a cursului.
Dar tu vei avea acces la actualizări și rețete noi, fără să mai plătești nimic.
La toate materialele video din curs, ca să le poți revedea oricând ai nevoie.
Cu toți cursanții mei am lucrat personal, le-am oferit feedback, astfel încât să aibă rezultate până la finalul programului.
Asta înseamnă metoda OPI și de asta pot primi în program un număr limitat de cursanți.
Așa că, acționează acum dacă vrei să ai parte de suportul meu și vrei să faci Eclere și Choux în 4 săptămâni.
Mai mult, îți ofer garanția satisfacției 100%, pentru că am toată încrederea că urmărind explicațiile mele poți să reușești!
Dacă după primele 10 zile nu ești mulțumită de experiența acestui program și simți că nu e pentru tine, îți dau toți banii înapoi, fără nicio întrebare!
Sunt aici să te ghidez, dacă vrei să creezi deserturi complexe, la nivel profesional, fără să pierzi timp și ingrediente.
Ajut femeile pasionate de cofetărie să învețe și să stăpânească rapid deserturi precum Macarons, Eclere și Choux.
Cu metoda potrivită și cu mine alături, poți să ajungi la rezultate uimitoare, într-un timp foarte scurt.
Și totul se întâmplă ONLINE!
Metoda pe care am aplicat-o timp de 3 ani, în programele despre macarons, am numit-o Metoda OPI (Online, Practic, cu suportul Instructorului).
Și-a dovedit deja eficacitatea, cu peste 350 de cursanți.
Din cei 10 ani de experiență în domeniu, 3 ani i-am petrecut în propriul laborator de cofetărie și încă 4 transmițând mai departe ce am învățat.
Pentru că sunt inginer la bază, am structurat toate informațiile din cursurile mele într-o formă logică.
Pentru ca tu să le urmărești ușor, să le înțelegi și să le pui în practică.
Cursul este creat special pentru cei care nu au mai făcut niciodată choux sau eclere, dar vor să învețe bazele corecte și vor să reușească în cel mai scurt timp.
În întâlnirile LIVE ofer feedback direct și personalizat fiecărui cursant.
E un avantaj dacă vii în întâlniri, pentru că putem interacționa și poți primi clarificări mai rapid.
Dar nu e nici o problemă dacă nu poți participa.
Fiecare întâlnire este înregistrată și ai acces la înregistrări.
Poți să înveți din discuțiile cu ceilalți cursanți sau poți pune întrebările pe grupul de Facebook.
Cursul nu este doar teoretic, ci și practic. Așa că, dacă exersezi și pui în practică tema din fiecare săptămână, la finalul programului primești și diploma de participare.
Pe scurt, metoda OPI (Online, Practic, cu Instructor) e cea prin care îți garantez că obții rezultate în 4 săptămâni, dacă urmezi toți pașii.
Programul se desfășoară exclusiv online.
Primești o structură pe care să o urmezi, pas cu pas, ca să-ți fie ușor să înveți și să nu fii copleșită de volumul informațiilor.
Materialele principale sunt în format Video, dar primești o serie de materiale ajutătoare în format PDF și Excel.
Ce beneficii ai?
Ca să ai rezultate până la finalul programului, e nevoie să pui în practică ce înveți și să lucrezi în fiecare săptămână.
La finalul fiecărui modul primești o temă și ai timp o săptămâna să exersezi.
Totul se învață pas cu pas, dar e nevoie să investești timp să urmărești materialele și să aplici ce înveți.
Ce beneficii ai?
E partea cea mai importantă din program și e cea care face diferența dintre succes și eșec.
Sunt două modalități importante prin care primești suportul meu și care sunt decisive în obținerea rezultatelor:
1. Întâlnirile LIVE
Ca să poți merge mai departe și să știi ce ai de îmbunătățit, îți ofer feedback-ul meu într-o discuție live, de grup, pe Zoom.
Feedback-ul e personalizat pe ce lucrezi tu, deci o să știi exact ce ai făcut bine și ce nu, ca să nu te blochezi și să ai rezultate din ce în ce mai bune.
Partea și mai bună e că, fiind o întâlnire de grup, poți învăța și din discuțiile cu ceilalți colegi și poți comunica direct cu ei.
2. Grupul de Facebook
Atunci când începi să lucrezi, apar uneori întrebări la care ai nevoie de un răspuns rapid.
Pentru asta am creat un grup privat de Facebook, în care poți cere ajutor.
Rolul meu e să-ți răspund cât mai repede, ori de câte ori postezi în grupul nostru, ca să poți să continui.
Ce beneficii ai?