Ai acces la orice îmbunătățire ulterioară a cursului.
Dar tu vei avea acces la actualizări și rețete noi, fără să mai plătești nimic.
La toate materialele video din curs, ca să le poți revedea oricând ai nevoie.
Tehnica aluatului opărit (cel folosit pentru choux și eclere) îți poate pune multe probleme.
Și nu doar aluatul e o provocare, ci și obținerea unei creme stabile, care nu curge și care impresionează prin gust și textură fină.
Sunt multe detalii care contează și de care e nevoie să ții cont.
Dacă nu le cunoști, ai toate șansele să greșești și să nu obții rezultate constante.
Eu sunt gata să-ți împărtășesc toate secretele și am încredere că vei reuși!
Peste 350 de cursanți au urmat metoda mea în ultimii 3 ani, iar acum e rândul tău să obții rezultate concrete, RAPID!
10 Rețete Unice
(2 compoziții Choux+2 compoziții Eclere, PDF)
Rețetele de creme, inserții și glazuri pe care le primești pot fi folosite și la alte prăjituri.
Choux cu Ciocolată și Vișine
O compoziție diferită de cele obișnuite, însă am creat-o pentru cei care iubesc ciocolata (conține și ciocolată albă și ciocolată neagră, echilibrate de un jeleu de vișine).
Choux cu Susan Negru
Un choux pentru cei care caută un gust rotund, plin, diferit de tot ce au mâncat vreodată, cu o cremă cu susan negru și perfect echilibrat de crema de brânză.
Ecler cu Banane și Unt de arahide
Un ecler extrem de arătos, cu o cremă fină de ciocolată cu lapte și unt de arahide, echilibrat cu jeleul de banane, aromat cu scorțișoară și îmbrăcat, ca de sărbătoare, în glazura tip „Rocher”.
Ecler cu Lămâie și Bezea
Este cel mai bun din Univers și ca să te convingi, trebuie să-l guști.
Crema de lămâie e ceva de vis și se combină excepțional cu bezeaua moale, caramelizată.
Rețeta de Aluat cu Cacao
(Video + PDF)
Ai acces atât la rețeta în format PDF, cât și la Video detaliat, astfel încât să-ți fie ușor s-o pregătești.
Cu această rețetă poți să-ți extinzi sortimentele și să creezi combinații noi de gust.
Și te poți diferenția ușor de concurență, prin combinații unice.
Idei pentru a-ți crea propriile rețete semnătură
(PDF)
Primești o listă cu alte 10 idei de a combina elementele pe care le știi deja sau de a crea unele noi, având la bază cele pe care le-ai învățat.
Crearea propriilor rețete semnătură o să te ajute să-ți fidelizezi clienții, pentru că doar la tine vor găsi acele combinații perfect echilibrate.
și îți dezvolți abilitățile de cofetar
care îți sunt de folos și la alte prăjituri sau torturi
pe care le poți folosi la o gamă largă de prăjituri sau torturi
astfel încât să diminuezi efortul și să ai un rezultat WOW
așa că vei culege doar aprecieri de la degustători și îți vei forma clienți fideli
astfel încât e nevoie doar să pui în practică ce înveți și să te bucuri de feedback-ul clienților sau al familiei
astfel încât să-ți perfecționezi tehnica și să fii sigură pe abilitățile tale la finalul celor 4 săptămâni
și te diferențiezi repede de ce face majoritatea, astfel încât clienții să te aleagă mereu pe tine
Cu toți cursanții mei am lucrat personal, le-am oferit feedback, astfel încât să aibă rezultate până la finalul programului.
Asta înseamnă metoda OPI și de asta pot primi în program un număr limitat de cursanți.
Așa că, acționează acum dacă vrei să ai parte de suportul meu și vrei să faci Eclere și Choux în 4 săptămâni.
Mai mult, îți ofer garanția satisfacției 100%, pentru că am toată încrederea că urmărind explicațiile mele poți să reușești!
Dacă după primele 10 zile nu ești mulțumită de experiența acestui program și simți că nu e pentru tine, îți dau toți banii înapoi, fără nicio întrebare!
Sunt Florentina Ghilencea, Pastry-Chef și Instructor.
Cred că poți învăța cofetărie online, dacă aplici metoda bună și ai alături instructorul potrivit.
Acum 10 ani (în 2014) deveneam cofetar cu diplomă.
Timp de 3 ani, am avut laboratorul meu de cofetărie.
În 2021, după închiderea laboratorului, am reușit să-mi împlinesc un vis pe care îl aveam demult, dar niciodată nu găseam timpul necesar: să dau mai departe ce am învățat în toți anii de practică.
În urmă cu 3 ani am creat primul meu program online despre macarons, în care am oferit suportul meu în întâlniri live.
Prin programele mele au trecut deja peste 350 de cursanți, aplicând metoda mea de învățare.
Și succesul lor este dovada că metoda a funcționat.
Pentru că sunt inginer la bază, am structurat toate informațiile din cursurile mele într-o formă logică.
Iar asta le face ușor de urmărit, înțeles și pus în practică.
Cursul este creat special pentru cei care nu au mai făcut niciodată choux sau eclere, dar vor să învețe bazele corecte și vor să reușească în cel mai scurt timp.
În întâlnirile LIVE ofer feedback direct și personalizat fiecărui cursant.
E un avantaj dacă vii în întâlniri, pentru că putem interacționa și poți primi clarificări mai rapid.
Dar nu e nici o problemă dacă nu poți participa.
Fiecare întâlnire este înregistrată și ai acces la înregistrări.
Poți să înveți din discuțiile cu ceilalți cursanți sau poți pune întrebările pe grupul de Facebook.
Cursul nu este doar teoretic, ci și practic. Așa că, dacă exersezi și pui în practică tema din fiecare săptămână, la finalul programului primești și diploma de participare.
Pe scurt, metoda OPI (Online, Practic, cu Instructor) e cea prin care îți garantez că obții rezultate în 4 săptămâni, dacă urmezi toți pașii.
Programul se desfășoară exclusiv online.
Primești o structură pe care să o urmezi, pas cu pas, ca să-ți fie ușor să înveți și să nu fii copleșită de volumul informațiilor.
Materialele principale sunt în format Video, dar primești o serie de materiale ajutătoare în format PDF și Excel.
Ce beneficii ai?
Ca să ai rezultate până la finalul programului, e nevoie să pui în practică ce înveți și să lucrezi în fiecare săptămână.
La finalul fiecărui modul primești o temă și ai timp o săptămâna să exersezi.
Totul se învață pas cu pas, dar e nevoie să investești timp să urmărești materialele și să aplici ce înveți.
Ce beneficii ai?
E partea cea mai importantă din program și e cea care face diferența dintre succes și eșec.
Sunt două modalități importante prin care primești suportul meu și care sunt decisive în obținerea rezultatelor:
1. Întâlnirile LIVE
Ca să poți merge mai departe și să știi ce ai de îmbunătățit, îți ofer feedback-ul meu într-o discuție live, de grup, pe Zoom.
Feedback-ul e personalizat pe ce lucrezi tu, deci o să știi exact ce ai făcut bine și ce nu, ca să nu te blochezi și să ai rezultate din ce în ce mai bune.
Partea și mai bună e că, fiind o întâlnire de grup, poți învăța și din discuțiile cu ceilalți colegi și poți comunica direct cu ei.
2. Grupul de Facebook
Atunci când începi să lucrezi, apar uneori întrebări la care ai nevoie de un răspuns rapid.
Pentru asta am creat un grup privat de Facebook, în care poți cere ajutor.
Rolul meu e să-ți răspund cât mai repede, ori de câte ori postezi în grupul nostru, ca să poți să continui.
Ce beneficii ai?