Rețetă Macarons cu Bezea Italiană
Am început să fac macarons acum 10 ani (în 2014). Prima încercare a fost dezastruoasă, dar, pe măsură ce am început să studiez lumea macarons,
Am început să fac macarons acum 10 ani (în 2014). Prima încercare a fost dezastruoasă, dar, pe măsură ce am început să studiez lumea macarons,
Mă întreba cineva zilele trecute dacă în cursurile mele recomand furnizori care vând premixuri și alte lucruri de genul ăsta. Și răspunsul meu a venit
Oricât ar părea de ciudat, umplutura e cea mai importantă la un macaron. Pentru că oricât te-ai strădui să faci cochiliile perfecte, să arate bine,
De când am lansat cursul Primii mei Macarons am primit întrebări despre cum este el diferit de programul Macarons Perfecți în 6 săptămâni. Ca să
Știu că mulți se feresc de perfecționism în ultimul timp, dar azi vreau să-ți ofer o nouă perspectivă și să-ți demonstrez că a vrea să
Dacă ai urmărit postările mele pe Facebook sau Story-urile pe Instagram, probabil ai văzut că am creat o nouă combinație de ingrediente pentru cochiliile de
Probabil ai văzut și tu informații contradictorii pe grupuri, atunci când cineva întreabă cât timp să păstreze macaronsii. Pentru că răspunsul nu e unul simplu,
Ai bătut vreodată un ganache și s-a tăiat? Am primit de multe ori întrebarea Ganache-ul se bate? atunci când am lansat e-book-urile cu creme pentru macarons. Și răspunsul