Sunt Florentina Ghilencea, Pastry-Chef și Instructor.
Ghidez femeile pasionate de cofetărie să obțină mai multă încredere în ele, învățând și stăpânind RAPID cele mai grele deserturi, printre care Macarons și Eclere.
Cred că poți învăța cofetărie online, dacă aplici metoda bună și ai alături instructorul potrivit.
În 2014 deveneam cofetar cu diplomă.
Timp de 3 ani, am avut laboratorul meu de cofetărie.
În 2021, după închiderea laboratorului, am reușit să-mi împlinesc un vis pe care îl aveam demult, dar niciodată nu găseam timpul necesar: să dau mai departe ce am învățat în toți anii de practică.
Am creat primul meu program online despre macarons, în care am oferit suportul meu, în întâlniri live.
Prin programele mele au trecut deja peste 350 de cursanți, din toată lumea, aplicând metoda mea de învățare.
Și succesul lor este dovada că metoda a funcționat.
Pentru că sunt inginer la bază, am structurat toate informațiile din materialele și cursurile mele într-o formă logică.
Iar asta le face ușor de urmărit, înțeles și pus în practică.