E-BOOK 18 rețete de creme pentru Macarons Perfecți!
Vrei să ți se spună și ție că faci cei mai buni macarons?
Peste 1500 de exemplare au ajuns la pasionații de macarons! Ia-l și tu pe-al tău!
Ofertă specială – 69 RON 49 RON
Primești BONUS Rețeta mea de cochilii, cu mai puțin zahăr!
E-book-ul este în format PDF. Îl primești pe e-mail, imediat după confirmarea plății.
Dă click pe link-ul din tabelul Descărcări, din e-mail-ul Comanda ta Micul Patiser este finalizată acum.

În sfârșit am reușit să fac cochiliile! Și acum, cu ce le umplu?
Ești fericită! Ai depășit provocarea cu cochiliile!
Ai încercat deja și diverse rețete de creme, găsite online.
Dar fie consistența cremei era prea lichidă, fie nu aveai instrucțiuni clare de pregătire.
Ceva nu mergea.
Așa că, m-am gandit să vin în ajutorul tău cu o colecție de rețete de umpluturi, sub forma unui e-book.
În acest e-book am adunat cele mai bune rețete pe care le-am creat în ultimii ani.
Sunt rețete simplu de pregătit, din ingrediente puține, dar cu gust echilibrat.
O parte din rețete sunt cele pe care le-am folosit și eu în laborator și de care clienții Micul Patiser au fost încântați!
Altele sunt create special pentru sărbători.
Chiar îmi doresc să le pregătești și să ți se spună și ție că faci cei mai buni macarons!


Economisești timp să mai cauți rețete
Cu cele 18 de rețete incluse în e-book, o să faci macarons și pentru cei mai mofturoși prieteni.
Ești sigură că obții mereu creme stabile, cu gust echilibrat, fără să mai pierzi timp să testezi rețete sau să le cerșești pe grupuri.
Îți faci ce macarons vrei tu, când ai poftă și economisești timp să cauți mereu rețete noi.
Poți folosi rețetele și la alte prăjituri sau chiar la torturi și garantat o să primești doar feedback-uri pozitive.
Ce rețete de creme pentru Macarons primești concret în e-book?
Creme cu ciocolată albă

- 1. Ganache de zmeură
- 2. Ganache de fistic
- 3. Ganache cheesecake
- 4. Ganache de caramel și banane
- 5. Ganache tiramisù
- 6. Ganache de mango
- 7. Ganache de cocos
Creme cu ciocolată cu lapte și neagră

- 8. Ganache cu cremă de whiskey
- 9. Ganache de fructul pasiunii
- 10. Ganache cu rom și stafide
- 11. Ganache cu unt de arahide
- 12. Ganache cu cafea
- 13. Ganache de ciocolată neagră
- 14. Ganache de ciocolată neagră și portocale roșii
Creme speciale

- 15. Cremă de caramel sărat
- 16. Cremă de lămâie și mentă
- 17. Cremă caramel cu portocale roșii și portocale confiate
- 18. Ganache cheesecake ruby și pere în vin
Rețete BONUS
- Rețeta de cochilii
- Portocale confiate
- Pere în vin aromat



Profită de ofertă!
Ofertă specială – 69 RON 49 RON
Primești BONUS Rețeta mea de cochilii, cu mai puțin zahăr!
De ce să cumperi e-book-ul cu rețetele de creme pentru macarons:
- Toți cei care îi vor degusta îți vor spune că sunt cei mai buni macarons pe care i-au mâncat
- Economisești timp cautând rețetele perfecte de creme pe diverse site-uri sau în grupuri
- Economisești bani pe ingrediente scumpe, testând rețete de pe net
- Primești rețete testate, care știi sigur că au un gust echilibrat
- Primești instrucțiuni clare de pregătire, astfel încât să-ți iasă textura și consistența corecte pentru ganache
- Ai 18 umpluturi care sunt pe toate gusturile (ciocolată, cafea, fistic, zmeură, portocală, lămâie, etc.)
- Ai 2 rețete BONUS: portocale confiate și pere în vin aromat
- Primești 7 recomandări pentru un ganache reușit, valabile atunci când pregătești orice ganache
- Primești rețete ușor de pregătit

De ce să cumperi e-book-ul cu rețetele de creme pentru macarons:
Toți cei care îi vor degusta îți vor spune că sunt cei mai buni macarons pe care i-au mâncat.
Economisești timp cautând rețetele perfecte de creme pe diverse site-uri sau în grupuri.
Economisești bani pe ingrediente scumpe, testând rețete de pe net. Primești rețete testate, care știi sigur că au un gust echilibrat.
Primești instrucțiuni clare de pregătire, astfel încât să-ți iasă textura și consistența corecte pentru fiecare cremă.
Ai 18 rețete ușor de pregătit și care sunt pe toate gusturile (ciocolată, cafea, fistic, zmeură, portocală, lămâie, etc.). Primești BONUS Rețeta mea de cochilii, cu mai puțin zahăr!
Primești recomandările mele pentru un ganache reușit, valabile atunci când pregătești orice ganache.
Despre mine

Sunt Florentina Ghilencea, sunt antreprenor și ajut pasionații de prăjituri să facă macarons relaxați.
Cum am ajuns aici?
Pentru mine cofetăria a venit ca o pasiune, târziu ar zice unii, la momentul oportun, aș zice eu.
Ceea ce a început într-o joacă, testând rețete dintr-o carte de referință (Le Petit Larousse Pâtissier) a devenit o profesie.
Sunt cofetar din 2014, pentru că mi-am urmat pasiunea (după studii sunt inginer ).
Faptul că eu am ajuns să fac macaronsii pe care-i vezi în pozele mele demonstrează că ORICINE poate învăța asta, dacă își dorește.
A fost nevoie de multe eșecuri, kilograme de ingrediente aruncate și bani cheltuiți pe ele până să ajung la rezultatele pe care le vezi în poze.
La începutul anului 2021 am decis să transmit mai departe tot ceea ce am învățat despre macarons.
Adică ce am testat pe propria piele, făcând sute de încercări și aruncând ingrediente scumpe.
După câteva cursuri susținute la Horeca School, mi-am dat seama că vreau să ajut mai mulți oameni decât cei care pot veni la un curs fizic, în București.
Așa că am creat un curs online, prin care îi ajut pe cei pasionați să facă macarons relaxați și cu încredere în ei.
Este un curs unic în România în acest format, în urma căruia cursanții chiar au rezultate.
Am avut până acum 7 ediții de curs online (plus un curs intensiv), la care au participat peste 190 de cursanți din România, Moldova, Austria, Franța, Germania, Spania, Italia, Marea Britanie și chiar Australia.
Am lansat două volume cu rețete de creme pentru macarons, care s-au vândut în peste 1500 de exemplare.




Profită de ofertă!
Ofertă specială – 69 RON 49 RON
Primești BONUS Rețeta mea de cochilii, cu mai puțin zahăr!
Hai să recapitulăm ce primești:
E-book 18 Rețete de creme pentru Macarons Perfecți
7 Rețete de creme cu Ciocolată Albă
7 Rețete de creme cu Ciocolată cu Lapte și Neagră
4 Rețete de creme Speciale
BONUS 1 - Rețeta de cochilii cu mai puțin zahăr
BONUS 2 - Rețeta de Portocale Confiate
BONUS 3 - Rețeta de Pere în vin aromat
Suport pe grupul de Facebook
Primești pe mail 5 lecții gratuite despre cum să faci Macarons Perfecți
Întrebări frecvente
[Dă click pe fiecare întrebare pentru a afla răspunsul]
Poți plăti cu cardul online sau prin transfer bancar.
Bineînțeles.
Dacă alegi plata cu cardul, imediat după completarea formularului de comandă, ești direcționat către o pagină securizată de plată. Plata se face prin intermediul procesatorului de plăți Netopia MobilPay.
Dacă alegi plata prin transfer bancar, poți plăti dintr-un cont de EUR, contravaloarea a 69 lei (14 EUR).
Poți plăti indiferent de moneda în care ai cardul.
Banca îți va face conversia în ziua tranzacției.
Dacă alegi plata prin transfer bancar, poți plăti dintr-un cont de EUR, contravaloarea a 69 lei (14 EUR).
Dacă faci plata cu cardul, primești e-book-ul pe mail imediat după confirmarea plății.
Dacă plătești prin transfer bancar, primești e-book-ul pe mail imediat ce plata este confirmată în contul nostru.
Primești e-book-ul în format PDF.
Ca să îl descarci, dă click pe link-ul din tabelul Descărcări, din e-mail-ul Comanda ta Micul Patiser este finalizată acum.
Pentru că e-mail-ul trimis conține link-uri, e posibil să ajungă în folder-ul Spam sau Oferte/Promoții (dacă ai Gmail).
Verifică întotdeauna și aceste foldere și dacă tot nu găsești e-mail-ul, lasă-mi un mesaj (ai mai jos datele de contact).