E-book-ul este în format PDF. Îl primești pe e-mail, imediat după confirmarea plății.
Dă click pe link-ul din tabelul Descărcări, din e-mail-ul Comanda ta Micul Patiser este finalizată acum.
Ești fericită! Ai depășit provocarea cu cochiliile!
Ai încercat deja și diverse rețete de creme, găsite online.
Dar fie consistența cremei era prea lichidă, fie nu aveai instrucțiuni clare de pregătire.
Ceva nu mergea.
Așa că, m-am gandit să vin în ajutorul tău cu o colecție de rețete de umpluturi, sub forma unui e-book.
În acest e-book am adunat cele mai bune rețete pe care le-am creat în ultimii ani.
Sunt rețete simplu de pregătit, din ingrediente puține, dar cu gust echilibrat.
O parte din rețete sunt cele pe care le-am folosit și eu în laborator și de care clienții Micul Patiser au fost încântați!
Altele sunt create special pentru sărbători.
Chiar îmi doresc să le pregătești și să ți se spună și ție că faci cei mai buni macarons!
De ce să cumperi e-book-ul cu rețetele de creme pentru macarons:
Toți cei care îi vor degusta îți vor spune că sunt cei mai buni macarons pe care i-au mâncat.
Economisești timp cautând rețetele perfecte de creme pe diverse site-uri sau în grupuri.
Economisești bani pe ingrediente scumpe, testând rețete de pe net. Primești rețete testate, care știi sigur că au un gust echilibrat.
Primești instrucțiuni clare de pregătire, astfel încât să-ți iasă textura și consistența corecte pentru fiecare cremă.
Ai 18 rețete ușor de pregătit și care sunt pe toate gusturile (ciocolată, cafea, fistic, zmeură, portocală, lămâie, etc.). Primești BONUS Rețeta mea de cochilii, cu mai puțin zahăr!
Primești recomandările mele pentru un ganache reușit, valabile atunci când pregătești orice ganache.
Cum am ajuns aici?
Pentru mine cofetăria a venit ca o pasiune, târziu ar zice unii, la momentul oportun, aș zice eu.
Ceea ce a început într-o joacă, testând rețete dintr-o carte de referință (Le Petit Larousse Pâtissier) a devenit o profesie.
Sunt cofetar din 2014, pentru că mi-am urmat pasiunea (după studii sunt inginer ).
A fost nevoie de multe eșecuri, kilograme de ingrediente aruncate și bani cheltuiți pe ele până să ajung la rezultatele pe care le vezi în poze.
La începutul anului 2021 am decis să transmit mai departe tot ceea ce am învățat despre macarons.
Adică ce am testat pe propria piele, făcând sute de încercări și aruncând ingrediente scumpe.
După câteva cursuri susținute la Horeca School, mi-am dat seama că vreau să ajut mai mulți oameni decât cei care pot veni la un curs fizic, în București.
Așa că am creat un curs online, prin care îi ajut pe cei pasionați să facă macarons relaxați și cu încredere în ei.
Este un curs unic în România în acest format, în urma căruia cursanții chiar au rezultate.
Am avut până acum 4 ediții de curs online, la care au participat peste 120 de cursanți din România, Moldova, Austria, Germania, Spania, Italia, Marea Britanie și chiar Australia.
În decembrie 2021 am lansat e-book-ul 18 Rețete de creme pentru Macarons Perfecți, care s-a vândut în peste 800 de exemplare.
Poți plăti cu cardul online sau prin transfer bancar.
Poți plăti indiferent de moneda în care ai cardul.
Banca îți va face conversia în ziua tranzacției.
Primești e-book-ul în format PDF.
Ca să îl descarci, dă click pe link-ul din tabelul Descărcări, din e-mail-ul Comanda ta Micul Patiser este finalizată acum.