
You have successfully joined our subscriber list.
Dacă ai o afacere în cofetărie sau vrei să-ți deschizi una, trebuie să alegi produse:
Eclerele și Choux-urile bifează toate criteriile!
Am scris acest ghid ca să-ți arăt de ce merită să le incluzi în meniul tău și ce strategii să aplici, ca să le transformi într-un produs de succes.








Te ghidez să înveți și să stăpânești rapid deserturi complexe, precum Macarons, Eclere, Choux.
Totul ONLINE, dar eficient, cu rezultate reale și fără să pierzi timp și ingrediente.
Am devenit cofetar-patiser în 2014, iar după câțiva ani mi-am deschis propriul laborator.
Acolo am învățat ce înseamnă organizarea, disciplina și gustul autentic.
Din 2021 predau cursuri online și creez materiale practice pentru pasionați și profesioniști.
Peste 350 de cursanți au învățat deja prin metoda mea, iar peste 2500 au descărcat ebook-urile mele.
Sunt inginer ca formare, așa că îți explic totul clar și logic.
Astfel încât să înțelegi, să aplici și să obții aceleași rezultate ca un profesionist.
You have successfully joined our subscriber list.
