
Crește-ți vânzările cu Eclere și Choux!
Descoperă de ce nu trebuie să-ți lipsească din ofertă și cum îți pot aduce mai mulți clienți
Află de ce nu trebuie să-ți lipsească din ofertă și cum îți pot aduce mai mulți clienți
Thank you!
You have successfully joined our subscriber list.
Completează datele tale și primești instant ghidul GRATUIT, în format PDF
Dacă ai o afacere în cofetărie sau vrei să-ți deschizi una, trebuie să alegi produse:
- profitabile
- ușor de gestionat
- iubite de clienți
Eclerele și Choux-urile bifează toate criteriile!
Am scris acest ghid ca să-ți arăt de ce merită să le incluzi în meniul tău și ce strategii să aplici, ca să le transformi într-un produs de succes.



Ce găsești în acest ghid?
- De ce sunt Eclerele și Choux-urile o alegere inteligentă?
- Avantajele unui meniu specializat pe Eclere și Choux
- Strategie pentru a-ți crea un meniu echilibrat și atractiv de Eclere și Choux
- Cum să alegi sortimente care să se vândă, mai ales dacă ești la început
- Criteriile care definesc o gamă de produse de succes
- Cei 4 pași necesari pentru a adăuga Eclere și Choux în oferta ta





Sunt Florentina Ghilencea, Pastry-Chef și Instructor.
Te ghidez să înveți și să stăpânești rapid deserturi complexe, precum Macarons, Eclere, Choux.
Totul ONLINE, dar eficient, cu rezultate reale și fără să pierzi timp și ingrediente.
Am devenit cofetar-patiser în 2014, iar după câțiva ani mi-am deschis propriul laborator.
Acolo am învățat ce înseamnă organizarea, disciplina și gustul autentic.
Din 2021 predau cursuri online și creez materiale practice pentru pasionați și profesioniști.
Peste 350 de cursanți au învățat deja prin metoda mea, iar peste 2500 au descărcat ebook-urile mele.
Sunt inginer ca formare, așa că îți explic totul clar și logic.
Astfel încât să înțelegi, să aplici și să obții aceleași rezultate ca un profesionist.
Află cum să-ți crești vânzările cu Eclere și Choux!
Completează datele și primești instant ghidul GRATUIT, în format PDF
Thank you!
You have successfully joined our subscriber list.

