
Secretele Ganache-urilor: Bătut vs. Clasic – Află Diferența!
Ai bătut vreodată un ganache și s-a tăiat? Am primit de multe ori întrebarea Ganache-ul se bate? atunci când am lansat e-book-urile cu creme pentru macarons. Și răspunsul
Ai bătut vreodată un ganache și s-a tăiat? Am primit de multe ori întrebarea Ganache-ul se bate? atunci când am lansat e-book-urile cu creme pentru macarons. Și răspunsul
În ultima zi de vacanță am băut, la un restaurant din Nisa, un cocktail special. Era făcut cu șampanie, piure de zmeură, lichior de zmeură
Câte greșeli poți face la macarons? Ohooo, așa de multe E enervant când crezi că ai făcut totul corect, să-i vezi cum crapă în cuptor.
Pe 12 mai am susținut primul curs fizic după pandemie și m-am bucurat să văd și să revăd pasionați de macarons. A fost o energie
Dacă încă te lupți cu golurile la macarons, citește mai departe ca să afli de ce apar și care e soluția magică pentru ele. Zilele
Imaginează-ți cum ar fi să nu mai stai cu emoții în fața cuptorului, de fiecare dată când pui o tavă cu macarons! Te aștept la
A venit timpul să abordez tema coloranților la macarons. Pentru că de fiecare dată când se apropie o sărbătoare de genul Valentine’s Day, Mărțișor sau
Făină de migdale este ingredientul cel mai important la macarons. Și întrebarea Ce făină să folosesc? e cea care apare cel mai des, mai ales