
De la ”Acum ce fac?” la Cursuri Online
“Ești super profi în tot ce faci … le gândești bine, înainte de a le da mai departe și altora! Felicitări!” Loredana mi-a lăsat acest
“Ești super profi în tot ce faci … le gândești bine, înainte de a le da mai departe și altora! Felicitări!” Loredana mi-a lăsat acest
Sunt tare bucuroasă că am dat start înscrierilor la prima ediție oficială a programului Eclere și Choux, care va avea loc între 12 septembrie –
Sunt atâtea informații contradictorii despre macarons în online, aşa că am hotărât să filmez o serie cu tema 💥10 Mituri despre Macarons 💥 De fapt,
Am început să fac macarons acum 10 ani (în 2014). Prima încercare a fost dezastruoasă, dar, pe măsură ce am început să studiez lumea macarons,
Mă întreba cineva zilele trecute dacă în cursurile mele recomand furnizori care vând premixuri și alte lucruri de genul ăsta. Și răspunsul meu a venit
Oricât ar părea de ciudat, umplutura e cea mai importantă la un macaron. Pentru că oricât te-ai strădui să faci cochiliile perfecte, să arate bine,
De când am lansat cursul Primii mei Macarons am primit întrebări despre cum este el diferit de programul Macarons Perfecți în 6 săptămâni. Ca să
Știu că mulți se feresc de perfecționism în ultimul timp, dar azi vreau să-ți ofer o nouă perspectivă și să-ți demonstrez că a vrea să